Cs2 için kablosuz klavye önerisi

valla geri ödeme varsa bilmiyorum ben aldığımda yoktu öyle bir şey. şuan en ucuz incehesapta hepsiburadadan neden alasınki
kablosuz mouse önerisinde bulunabilir misin şuanda zowie ec1-c kullanıoyurm büyük model bir mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önemli değil asusun programı biraz sorunlu en başta güncelleme de falan bug olabiliyor takılırsan sorabilirsin onun dışında güzel program
programla çok bi işim yok sadece kablosuz tarıfını kullanacağım

kablosuz mouse önerisinde bulunabilir misin şuanda zowie ec1-c kullanıoyurm büyük model bir mouse
scyrox v8 kullanıyorum biraz bataryası düşük mAh. 2-3 günde bir şarj ediyorum . tutuşun önemli ama benimki claw bu mouseye uygun.

programla çok bi işim yok sadece kablosuz tarıfını kullanacağım
multimedyası var onları programdan ayarlıyosun ondan dedim en başta bi güncelleme isticek eğer porogram kullanırsan.

scyrox v8 kullanıyorum biraz bataryası düşük mAh. 2-3 günde bir şarj ediyorum . tutuşun önemli ama benimki claw bu mouseye uygun.

multimedyası var onları programdan ayarlıyosun ondan dedim en başta bi güncelleme isticek eğer porogram kullanırsan.
anladım başkan takılırsam yardımını isterim sağolasın

siparişi geçtim reis inşallah memnun kalırım iade hakkım varmı üründe beğenmezsem

• Beğen
Reaksiyonlar: JWWT
anladım başkan takılırsam yardımını isterim sağolasın

siparişi geçtim reis inşallah memnun kalırım iade hakkım varmı üründe beğenmezsem
var evet. istersen gelene kadar youtubede bir sürü incelemesi var onları izleyebilirsin. Sesi yazı yazarken vs. çok hoş.

Usta selamünaleyküm klavye geldi kurdum ettim güncellemesini de hallettim yordu ama yaptım herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu klavye icin

Yani bilmiyorum iste herhangi birsey gerektiriyor mu
güncelleme yaptıysan birşeye gerek yok istiyosan multimedya ayarla mesela ben basınca valorant açılıyo aşağı kaydırınca mousenin yazılımı açılıyo yukarı kaydrınca amoury crate açılıyo gibi

güncelleme yaptıysan birşeye gerek yok istiyosan multimedya ayarla mesela ben basınca valorant açılıyo aşağı kaydırınca mousenin yazılımı açılıyo yukarı kaydrınca amoury crate açılıyo gibi
Anladım Reis sağolasın

Geri