İkinci El DS4 Veya Monster Pusat Pro Alınabilirselam arkadaşlar 300tl bütcem var max gamepad alıcağım önerilerinizi bekliyorum
Trust Yula Wireless kullanıyorum, PC'de Dongle ile bağlandığından BT desteğine gerek yok ve gecikmesiz. Eğer PC'de kullanacaksan öneririm.selam arkadaşlar 300tl bütcem var max gamepad alıcağım önerilerinizi bekliyorum
Logitech F710 310 falan alınmaz daha kaç senelik gamepadler, daha iyileri var.İkinci el monster pusat(eski versiyon) ya da F710 falan bakabilirsin.
Yeni Monster Pusat PRO'Yu Neden Beğenmiyorsunuz ki ?İkinci el monster pusat(eski versiyon) ya da F710 falan bakabilirsin.
F310 Bütçesine Göre İyi bence ,Ama F710'u Bende önermiyorum.Trust Yula Wireless kullanıyorum, PC'de Dongle ile bağlandığından BT desteğine gerek yok ve gecikmesiz. Eğer PC'de kullanacaksan öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Logitech F710 310 falan alınmaz daha kaç senelik gamepadler, daha iyileri var.
Beğenmiyorum değil.Eskisinin daha iyi olduğu kanaatindeyim.Tuş dizilimi daha çok hoşuma gidiyor.Kopma sorunları olmuyor.Bir de diğeri için bluetooth lazım diye biliyorum.Yeni Monster Pusat PRO'Yu Neden Beğenmiyorsunuz ki ?
Hem İndirim Koduyla 240'a Geliyor
F310 Bütçesine Göre İyi bence ,Ama F710'u Bende önermiyorum.
(170 TL iken İyiydi) Şuan F310 Alınmaz.
Pusatselam arkadaşlar 300tl bütcem var max gamepad alıcağım önerilerinizi bekliyorum
Basmama yapıyor ki bir süre sonra.Yeni Monster Pusat PRO'Yu Neden Beğenmiyorsunuz ki ?
Hem İndirim Koduyla 240'a Geliyor
F310 Bütçesine Göre İyi bence ,Ama F710'u Bende önermiyorum.
(170 TL iken İyiydi) Şuan F310 Alınmaz.