300 tl Klavye onerisi

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694
Butcem 300 ama aklımda soyle birsey var indirime girerse 30 tl daha verip gamepower saber rgb almak istiyorum istedigim her şey onda var ama olmadı dersek hangi klavyeyi önerirsiniz
-red switch
-rgb (tek renk kullanacağım ama kenarda dursun)
-Ksayol tuşları (ses açıp kapama vs.)
-büyük enter
-Turkce q
Arasında turkce olması önemli kısayol olmasa yasayamam diye birsey yok rgb olması guzel olur bublar dışında nerdeyse hiçbiri olmayıp ucuz olmasıyla dikkatimi ceken gamepower warlock compact

GamePower Ogre öneririm. Senin sadece büyük enter kriterine uymuyor. Ancak ben 10 yıldır büyük enter kullanan biri olarak GamePower Ogre klavyedeki küçük enter'a 2 saatte alıştım.

Gamepower warlock daha ucuz ve aynısı ama teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GamePower Ogre öneririm. Senin sadece büyük enter kriterine uymuyor. Ancak ben 10 yıldır büyük enter kullanan biri olarak GamePower Ogre klavyedeki küçük enter'a 2 saatte alıştım.
Ogreyi bende takip ediyodum önerini göz onunde bulunduracağım teşekkür ederim

Gamepower warlock daha ucuz ve aynısı ama teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ogreyi bende takip ediyodum önerini göz onunde bulunduracağım teşekkür ederim
Rica ederim :)

Butcem 300 ama aklımda soyle birsey var indirime girerse 30 TL daha verip gamepower saber RGB almak istiyorum istedigim her şey onda var ama olmadı dersek hangi klavyeyi önerirsiniz
-red switch
-RGB (tek renk kullanacağım ama kenarda dursun)
-Ksayol tuşları (ses açıp kapama vs.)
-büyük enter
-Turkce q
Arasında turkce olması önemli kısayol olmasa yasayamam diye birsey yok RGB olması guzel olur bublar dışında nerdeyse hiçbiri olmayıp ucuz olmasıyla dikkatimi ceken gamepower warlock compact
Razer Cynosa güzel bir klavye

Bende yakın zamanda klavye alacağım ya ogre yada g213 almayı düşünüyorum.

Gamepower Calypso , optik mekanik red switch olanı seçebilirsin . RGB'si yok onun dışında güzel .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri