(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
Markaya değil daha iyileri bulunabilir diye.Markaya bakıp mı üzgün attın ?
Markaya değil daha iyileri bulunabilir diye.Markaya bakıp mı üzgün attın ?
Mavi bu kırmızı istiyor.Gamenote Hv-kb432l Kablolu Mekanik Gaming Klavye Siyah / Arkadan Aydınlatmalı Rgb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamenote Hv-kb432l Kablolu Mekanik Gaming Klavye Siyah / Arkadan Aydınlatmalı Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kullanıyorum güzel klavye
Bunun gibi bir sürü konu actim fakat hâlâ cevabımı alamadim
Sizce 300 TL ye hangi klavyeyi almaliyim
(Red switch tercihimdir ama olmasada olur)
Bide youtubede hep şu klavyeleri görüyorum
Rampage
Everest
Gamepower
Bu markalar alinir mi
Alinirsa hangi klavyesi alınır
Bu klavyeyi öneririm,Content switchlere sahip güzel bir klavye.
![]()
Gametech Black Rider Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Black Rider Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Black Rider Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata red switchli,bilek desteği ve ses açma tekerleği bulunduran ayrıca iyi bir malzeme kalitesine sahip bir klavye.Markaya değil daha iyileri bulunabilir diye.
BEN Mİ KÖRÜM YOKSA sizmi anlamadım orda red switch olsada olur yazmıyormuMavi bu kırmızı istiyor.
Bu fiyata red switchli,bilek desteği ve ses açma tekerleği bulunduran ayrıca iyi bir malzeme kalitesine sahip bir klavye.
Daha iyisini bulursan atarsın,bilgilenelim.
Knk pahaliRed switch olması zorunlu değil demiş.![]()
HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Red switch olması zorunlu değil demiş.![]()
HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Masam cok genis deil o yuzden tkl istiyorumBEN Mİ KÖRÜM YOKSA sizmi anlamadım orda red switch olsada olur yazmıyormu
Dostum sanırım hepsi burada 50 tl kampanyası devam ediyor.Knk pahali
Post automatically merged:
Knk sen yinede tkl klavye onerseneDostum sanırım hepsi burada 50 TL kampanyası devam ediyor.
300 TL ye gelmiş olacak çok kaliteli klavye ama sen bilirsin.
Kucuk klavyelerde cok ilgim yok dostum.Knk sen yinede tkl klavye onersene
Dark avenger olurmuKucuk klavyelerde cok ilgim yok dostum.
ama şu olabilir.![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com