300 TL mouse tavsiyesi

Reaksiyon skoru
99
200-300 TL arasında mouse bakıyorum. Razer DeathAdder Essential ve Logitech'ten birkaç model buldum bu bantta. Ancak daha iyi bilene sormak gerektiğini düşünüyorum. Ne önerirsiniz bu bantta uzun ömürlü kullanışlı bir mouse?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html
Bence alınabilir. Sen istersen kendine göre araştırabilirsin

claw grip'e benzer
Hocam bütçeyi bi 50tl kadar daha zorlama şansınız varsa G305 öneririm. Şahsen ben kullanıyorum elim orta-büyük claw gripe yakın bir tutuşa sahibim fps oyunları oynuyorum ve şu ana kadar en rahat kullandığım mouse hem ağırlık hem şekil bakımından. Ayrıca sensörü de hero 16k logitechin en iyi sensörünün 16.000dpi sınırı olan versiyonu. (Yalan olmasın yeni sensör çıkarttılarsa bilmiyorum ben alırken zamanında araştırdığımda böyle olduğunu öğrenmiştim)
Daha önce viper mini, razer abyssus, omen reactor, trust'ın sağ ele uygun bir modelini kullandım ve içlerindeki en rahatı açık ara bu. Kablosuz olması da benim için çok büyük avantaj. Mart ayında almıştım sürekli performans modunda ve hiç kapatmadan kullandım günde 4-5 saat aktif olarak ve daha 2 gün önce ilk defa pili değiştirdim ki pil de daha tamamen bitmemişti maç sırasında kesilmesin garanti olsun diye değiştim.

Edit: Bunu almadan önce tercihimi HP Omen Reactor'den yana kullanmıştım fakat elime çok büyük kaldığı ve ancak palm grip kullanabildiğimden çok rahatsız etti ondan ötürü iade edip G305 aldım. İyi ki almışım şu zamana kadar verdiğim en iyi ekipman kararı olabilir.

Son düzenleme:
Profilinden baktığın konular gözüküyor :) 2dk önce mouse önerisi rehberini okuyordun ordaki linkleri kopyalamışsın :ddd
Biliyom sadece araştırıyorum. Mesela bir mouse a bakıyorum sonra özelliklerini araştırıyorum. Ve bloody t60 - tl80 i kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri