Mehmet.Dmirr
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Belki haklı olabilirsin 45 dereceyi geçtiğini görmedim ben.Bx500 ssd çok ısınıyor.
Belki haklı olabilirsin 45 dereceyi geçtiğini görmedim ben.Bx500 ssd çok ısınıyor.
bu sssd beni uzun yollar götürür dimi ya birde Windows 10 kuracagımın bana önerebileceginiz bir kanalın videosu varmı pek bileğim yok boş ssd ye işletim sistemi kurma konusunda
trendyoldan arkadaş attı 305 tl ye ordan alacagım çok teşekkür ederimKendim kullanıyorum, tavsiye ederim ama Vatan dan almayın daha uygun fiyata başka sitelerden bulabilirsiniz.
Etiketlediğiniz kişi de aynı model ssd varsa gerçekten konuşmak isterim bu ssdnin artı ve eski yönlerini@KaanCK sende vardı sanırım
Samsung için bütçem pek yok ama ilerde zaten m.2 ssd alacagım samsung 970 evoBütçe arttır Samsung al şaşmam samsungdan
Ben öyle hatırlıyorum aktif olun bakarEtiketlediğiniz kişi de aynı model ssd varsa gerçekten konuşmak isterim bu ssdnin artı ve eski yönlerini
Wd markasına bakabilirsinSamsung için bütçem pek yok ama ilerde zaten m.2 ssd alacagım samsung 970 evo
Wd nin ssd leri iyini hyperx fury denBen öyle hatırlıyorum aktif olun bakar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Wd markasına bakabilirsin
Bilgim yokWd nin ssd leri iyini hyperx fury den
Bilgim yok
https://www.vatanbilgisayar.com/wd-240gb-green-sata-3-0-545mb-s-3d-nand-ssd-disk.html#yorumlar bu ürününde hızları kingston a göre yavaşBilgim yok