300 TL ye kadar modem önerisi

Alperen06

80+
Reaksiyon skoru
28
Bu fiyat bandında modem önerir misiniz? Alt yapım ADSL 16MB. Keenetic omni DSL, TP-Link W9970, tenda V300, TP-Link W9960, ZyXEL VMG1312-T20B, TP-Link W8961N bu modelleri buldum başka öneriniz varsa bekliyorum bu modemlerden hangisi F/P açısından daha iyi olur daha çok keenetic öneriliyor ama ısınıyor diyenler var TP-Link içinde alma diyenler var. Hangisini önerirsiniz?

Keenetic aldık memnunuz fazla bir beklentin yoksa alabilirsin.90 Mbps e kadar destekliyor

Ekler

• Screenshot_53.png
    Screenshot_53.png
    9.6 KB · Hit: 93
merhaba, benim değerlerim download 16 upload 1.7 fln yeni bir modem alsam nasıl değişir etkilerini pek bilmiyorum

Isınma oluyormu veya oyunlarda ping artışı keenetic veya tplink alicam gibi diğer markalar pek önerilmiyor.

Isınma oluyormu veya oyunlarda ping artışı keenetic veya tplink alicam gibi diğer markalar pek önerilmiyor.
ısınma öyle çok bekletmezsen olmuyor ama gidip te 1 ay açık bırakırsan ısınır oyunlarda valorantta 9 ping alıyorum en fazla 13 falan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba, benim değerlerim download 16 upload 1.7 fln yeni bir modem alsam nasıl değişir etkilerini pek bilmiyorum
internetin ADSL ise bişey değişmez ama VDSL ise çağ atlarsın

Geri