Oda guzel bi mouse ama razer ile aralarinda 4 mm fark ediyorCaps lock kapaSteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 798,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elimin uzunlugu 18 cm ve mouseyi palm seklinde tutuyorum fps oyunlari oynuyorum razer deathadder v2 mini dusunuyorum ama kucuk gelir mi bilemedim
Bu mouse ile deathadder v2 mini ayni nerdeyse 4 m var arada ama elim 18 cm palm tutusta oturur mu yoksa kucuk mu kalir o kafama takildi
Bunu önerebilirim. 3389 üst seviye bir sensörü var.Bu mouse ile deathadder v2 mini ayni nerdeyse 4 m var arada ama elim 18 cm palm tutusta oturur mu yoksa kucuk mu kalir o kafama takildi
Bi media marktan denemek lazim vatanda acik mouse yoktur heraldeBunu önerebilirim. 3389 üst seviye bir sensörü var.
HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HP Omen Reactor Oyuncu Faresi İncelemesi | Donanim Arşivi
https://www.youtube.com/watch?v=Dfm2fCjVaYMdonanimarsivi.com
Bence bir tane teknoloji mağazasına (mediamarkt, vatan vb) gidip orda mouse'ları deneyin. Ona göre de bu mouse bana olabilir mi tarzında sorulara az çok fikir sahibi olabilirsiniz. Örneğin bir deathadder size iyi gelmediyse Deathadder V2 Mini'de size pek olmayacaktır.
Vatanda da açık olması gereken mouselar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bi media marktan denemek lazim vatanda acik mouse yoktur heralde
Razerin acik degildir diye dusunuyorum ama bakarim 2 sinedeVatanda da açık olması gereken mouselar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
20 cm elim var claw tutuyorum palm da tutulur aynı mouse u kullanıyorumBu mouse ile deathadder v2 mini ayni nerdeyse 4 m var arada ama elim 18 cm palm tutusta oturur mu yoksa kucuk mu kalir o kafama takildi
Mediamarkt'ta laptopların orda hp omen reactor var, test edebilirsiniz.Bi media marktan denemek lazim vatanda acik mouse yoktur heralde
Eli 18cm olup palm şeklinde tutan adama 12cm fare önermek? İyimiş.Caps lock kapaSteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 798,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com