Neler Yeni

300 TL YE KADAR MOUSE ONERISI OLAN VAR MI

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kesinlikle Omen REACTOR.
Rival 3'ü falan boşver.

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Benimde elim 18 19 cm aralığında şuan razer deathadder v2 mini kullanıyorum memnunum tavsiye edebilirim.

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Bu mouse ile deathadder v2 mini ayni nerdeyse 4 m var arada ama elim 18 cm palm tutusta oturur mu yoksa kucuk mu kalir o kafama takildi
küçük kalır minilerin boyu küçük baya

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Isyerinde a4techin bi mousesi var oda kucuk 104 mm mi ne onla bile oynanir gibi duruyor
Benimde elim 18 cm palm tutuş kullanıyorum omen reactor kullanıyorum gayet memnunum. Arkadaşımda vardı razer deathadder mini onda tutuş fingertip grip oluyor çok küçük bir mouse. Ayrıca omen reactor'ün yandaki parmak kısmına takılma konfor açısından bence gayet güzel, ayrıca sensörü de bu fiyata bulabileceklerinden en iyisi diyebilirim 50g hızlanma ve 500 ıps tarama hızı mevcut. başka bir mouse istersen bu fiyata bloody W70 max var onu düşünebilirsin.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Benimde elim 18 cm palm tutuş kullanıyorum omen reactor kullanıyorum gayet memnunum. Arkadaşımda vardı razer deathadder mini onda tutuş fingertip grip oluyor çok küçük bir mouse. Ayrıca omen reactor'ün yandaki parmak kısmına takılma konfor açısından bence gayet güzel, ayrıca sensörü de bu fiyata bulabileceklerinden en iyisi diyebilirim 50g hızlanma ve 500 ıps tarama hızı mevcut. başka bir mouse istersen bu fiyata bloody W70 max var onu düşünebilirsin.
Daha once reaktor mouse gibi mous kullanmadim yaninda el yeri olan ondan garip gelebilir alisamayabilirim ama o bloodye bakicam simdi

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Daha once reaktor mouse gibi mous kullanmadim yaninda el yeri olan ondan garip gelebilir alisamayabilirim ama o bloodye bakicam simdi
Denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum. Ve bence pişman olmayacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom