Neler Yeni

3000/3500 mönitör tavsiyesi 27inç 2022

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
PC aldım ama monitör yok bütçem bu kadar yardımcı olur musunuz?
aradığın özellikleri biraz açar mısın çözünürlük ne istiyorsun ? fps oyunları mı oynayacaksın performanslı mı istiyorsun yoksa görüntüsü iyi olsun performans önemli değil mi diyorsun ? freesync gysnc istiyor musun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC aldım ama monitör yok bütçem bu kadar yardımcı olur musunuz?
kavisli olmalı mı ?(bu fps oyunlarında +bir özellik oluyor sadece fpsten dee değil büyük ekranlarda göz yorulmasını ve bakış açısını tam yapıyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aradığın özellikleri biraz açar mısın çözünürlük ne istiyorsun ? fps oyunları mı oynayacaksın performanslı mı istiyorsun yoksa görüntüsü iyi olsun performans önemli değil mi diyorsun ? freesync gysnc istiyor musun ?
144hz oyun amaçlı 1ms 1080 p

kavisli olmalı mı ?(bu fps oyunlarında +bir özellik oluyor sadece fpsten dee değil büyük ekranlarda göz yorulmasını ve bakış açısını tam yapıyor)
Kavisli olursa güzel olur

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Bunların hepsi senin işini görür ama benim görüşüm yıllardır bu işi yapan samsungtan yana olurdu yinede sen bilirsin seç beğen al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
Bunların hepsi senin işini görür ama benim görüşüm yıllardır bu işi yapan samsungtan yana olurdu yinede sen bilirsin seç beğen al.
Hocam iyi fiyatlar iyi monitörler de bide rica etsem IPS balarmısın

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Hocam iyi fiyatlar iyi monitörler de bide rica etsem IPS balarmısın
malesef aradığın özelliklerde ıps olup curved olan monitör bulamadım ama curved olmayan ve fiyat performans + sağlam marka bu var . Ama oyun oynayacağın için ıps olması pek dikkatini çekmez sen bilirsin yine de tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
malesef aradığın özelliklerde ıps olup curved olan monitör bulamadım ama curved olmayan ve fiyat performans + sağlam marka bu var . Ama oyun oynayacağın için ıps olması pek dikkatini çekmez sen bilirsin yine de tabi.
Aldım knk saol

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Top Bottom