krakkrak27
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
başlıktaki gibi bi bütçem var biraz aşabilir. şimdiden teşekkürşer
ryzen 3 1200 işlemci işimi görmez gibi i3 9100fli bi sistem düşünüyorum1650super yapın.Pollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
9100f almayın sakın. hayatınızın hatası olur. abdullah abi bile kötüledi bu işlemciyi.ryzen 3 1200 işlemci işimi görmez gibi i3 9100fli bi sistem düşünüyorum
sebebi nedir bide videonun linkini atabilrmisiniz9100f almayın sakın. hayatınızın hatası olur. abdullah abi bile kötüledi bu işlemciyi.
ileride takviye yapmam uzun sürer yaz tatili için alıyorumAPU Topla bence o paraya ilerde ekran kartı alırsın
9100f almayın sakın. hayatınızın hatası olur. abdullah abi bile kötüledi bu işlemciyi.
ryzen 3 1200 de çok düşük olacak abdullah abinin çektiği zaman fiyat performans için amd iyiydi fakat pandemi sonrası ryzen 5 1600 2 katına katladı ama i3 9100f çok oynamadı9100f almayın sakın. hayatınızın hatası olur. abdullah abi bile kötüledi bu işlemciyi.
gamegaraj bana mantıklı gelmedi vatandan 650 watt i3 9100f rx570 sapphire tek fan 8 gb ram 2tb harddisk (bu başka bi yerden)alınca 3700 liraya geliyor şuan bunu düşünüyorumGamegaraj PSU:Unknown
Sonrada darboğaz is coming.1650super yapın.Pollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
güzel olabilir fakat bidaha uğraşmak istemiyorum
Hocam yükseltme kısmından sistemle ilgili belli başlıklı yükseltmeler yapmalıyız. 2x8 GB ram a yükseltin. Aynı zamanda b450 ana karta yükseltin.
bilerek sistemin bütçesini düşük tuttum. hem zorlanmazsınız. Hemde acayip geleceğe dönük bir sistem olur. şuan elimizde bulunan apu işlemcimizin grafik birimi vega 11 rx 560 a oldukça yakın bir performans gösteriyor. güncel oyunların tamamını rahat bir şekilde bu sistem vasıtasıyla oynayabilirsiniz. bu sene değilde 2021 deki kara cumaya kadar biraz para biriktirirsiniz. elimizdeki işlemci rx 580 i tam performans çalıştırabiliyor. yaklaşık 16-17 ay sonra kara cumadan 1350 TL bandında RX 580 alırsınız. 2-3 ay içerisinde 250 TL ye 240 GB ssd alırsınız. 1.5 senelik bu süreçte bu yükseltmeleri yaparsanız önümüzdeki 6 yıl çok sağlam bir sisteminiz olur.
saygılarla hocam...