3000-3500 tl arası kasa toplama

1650super yapın.

APU Topla bence o paraya ilerde ekran kartı alırsın

APU Topla bence o paraya ilerde ekran kartı alırsın
ileride takviye yapmam uzun sürer yaz tatili için alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9100f almayın sakın. hayatınızın hatası olur. abdullah abi bile kötüledi bu işlemciyi.
9100f almayın sakın. hayatınızın hatası olur. abdullah abi bile kötüledi bu işlemciyi.
ryzen 3 1200 de çok düşük olacak abdullah abinin çektiği zaman fiyat performans için amd iyiydi fakat pandemi sonrası ryzen 5 1600 2 katına katladı ama i3 9100f çok oynamadı

Son düzenleme:

Hocam yükseltme kısmından sistemle ilgili belli başlıklı yükseltmeler yapmalıyız. 2x8 GB ram a yükseltin. Aynı zamanda b450 ana karta yükseltin.

bilerek sistemin bütçesini düşük tuttum. hem zorlanmazsınız. Hemde acayip geleceğe dönük bir sistem olur. şuan elimizde bulunan apu işlemcimizin grafik birimi vega 11 rx 560 a oldukça yakın bir performans gösteriyor. güncel oyunların tamamını rahat bir şekilde bu sistem vasıtasıyla oynayabilirsiniz. bu sene değilde 2021 deki kara cumaya kadar biraz para biriktirirsiniz. elimizdeki işlemci rx 580 i tam performans çalıştırabiliyor. yaklaşık 16-17 ay sonra kara cumadan 1350 tl bandında RX 580 alırsınız. 2-3 ay içerisinde 250 tl ye 240 GB ssd alırsınız. 1.5 senelik bu süreçte bu yükseltmeleri yaparsanız önümüzdeki 6 yıl çok sağlam bir sisteminiz olur.

saygılarla hocam...

Hocam yükseltme kısmından sistemle ilgili belli başlıklı yükseltmeler yapmalıyız. 2x8 GB ram a yükseltin. Aynı zamanda b450 ana karta yükseltin.

bilerek sistemin bütçesini düşük tuttum. hem zorlanmazsınız. Hemde acayip geleceğe dönük bir sistem olur. şuan elimizde bulunan apu işlemcimizin grafik birimi vega 11 rx 560 a oldukça yakın bir performans gösteriyor. güncel oyunların tamamını rahat bir şekilde bu sistem vasıtasıyla oynayabilirsiniz. bu sene değilde 2021 deki kara cumaya kadar biraz para biriktirirsiniz. elimizdeki işlemci rx 580 i tam performans çalıştırabiliyor. yaklaşık 16-17 ay sonra kara cumadan 1350 TL bandında RX 580 alırsınız. 2-3 ay içerisinde 250 TL ye 240 GB ssd alırsınız. 1.5 senelik bu süreçte bu yükseltmeleri yaparsanız önümüzdeki 6 yıl çok sağlam bir sisteminiz olur.

saygılarla hocam...
güzel olabilir fakat bidaha uğraşmak istemiyorum

Hocam bu sisteme yükseltme kısmından b450 anakart ve 2x8 GB ram yaparsak sizin fiyat bandını 1 tık açıp 3700 tl oluyor. fakat bu yükseltmeler oldukça gerekli yükseltmeler. bunlar benim size şahsi tavsiyemdir.

sorularınız olursa sorabilirsiniz.

bu arada bu sisteme dediğim yükseltmeleri yaparsanız önümüzdeki 5 yıl hiç yükseltme yapmadan dilediğinizce bütün oyunları oynayabilirsiniz. fakat sisteminize benim dediğim yükseltmeleri yapmazsanız bir süre sonra mecburen sisteme yükseltme gerekecek. Çünkü çok yüksek bir sistem toplamadık. yükseltmeler iyi olur oldukça.

saygılarla hocam...

Geri