3000-3500 TL Arası Kulaklık

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
3500
Biliyorum bu konu çok fazla kez açıldı ama emin olamıyorum. Kablosuz Cloud 3 düşünüyordum ama her geçen gün fiyatı artıyor ve çok olumsuz yorum görüyorum. O yüzden bende kriterlerimi söyleyip bilir kişiler tarafından tavsiye isteyeceğim. Rekabetçi biriyim oyunları ciddiye alırım o yüzden ses kasabileceğim bir kulaklık istiyorum ama dizi/film ve müzik te dinliyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur. Maximum 3500 civarı olursa memnun olurum. Lütfen beni aydınlatın.

her ürünün illa beğenmeyeni oluyor kimisine sıkıntılı ürün geliyor anlamadan kullanıyor bu ürün böyleymiş diyor kimisi doğru ayar yapamadığı için kötü geliyor attığım kulaklığa bakabilirsiniz gerçek 7.1 2050 mah bataryası var kimi memnun kimisi memnun değil

Biliyorum bu konu çok fazla kez açıldı ama emin olamıyorum. Kablosuz Cloud 3 düşünüyordum ama her geçen gün fiyatı artıyor ve çok olumsuz yorum görüyorum. O yüzden bende kriterlerimi söyleyip bilir kişiler tarafından tavsiye isteyeceğim. Rekabetçi biriyim oyunları ciddiye alırım o yüzden ses kasabileceğim bir kulaklık istiyorum ama dizi/film ve müzik te dinliyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur. Maximum 3500 civarı olursa memnun olurum. Lütfen beni aydınlatın.
Cloud 3 kullanıyorum ve hiç bir problemi yok, en düzgün ses kasabileceğiniz kulaklık kendisi. Müzik dinlerken film izlerken belki çok tatmin etmez ama oyunlarda, rekabetçi hikayeli hiç fark etmez atmosferi gayet iyi yaşatıcak, ses kasarke oldukça rahat ettirecek bir kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri