- Bütçe
- 3000
Arkadaşlar pc almak istiyorum bir tanıdığımıza parçaların fiyatını falan hazırlattık monitör klavye fare dahil 6.600 tl civarlarında ilk başlarda aklıma yatmıştı iyi bilgisayar güçlü olacak falan ama sonra DONANIM ARŞİVİ YouTube kanalında 2150 tllik bazı parçaları sıfır bazı parçaları 2. el olan bilgisayarı izleyip onun performansınıda görünce bu bilgisayar bile bana yeter ben neden 6.600 tl vereyim dedim. Bana orta fiyatlı oyuncu bilgisayarı önerebilirseniz sevinirim. Bende bazı parçaları 2.el uyguna alıp bazı parçalarıda kampanyaları takip edip sıfır almak ve 4000 tllik bilgisayarı 3000'e getirmek istiyorum. Bana parça listesi atarsanız ve hangi parçaları ikinci el almamın mantıklı olup olmadığını belirtirseniz sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
@Abdullah Hacıgül (YouTube' bir yoruma abdullah abi konuya beni etiketlerseniz görürüm demiş inşallah doğru etiketlemişimdir.)
@Abdullah Hacıgül (YouTube' bir yoruma abdullah abi konuya beni etiketlerseniz görürüm demiş inşallah doğru etiketlemişimdir.)