3000 4000TL arası ekran kartı önerisi

Üstadım maddi imkansızlık olabilir sen diyorsun ki bu kart sukadar süre calisir ise çalışmaz bende sana diyorum ki 2008 çıkışlı kart şuan hala kullanımda 15 yıl olmuş
Agam yazida da soyledim iki nedeni var
1.Kullandigin parca teknolojik olarak gelistikce arza cikarma ihtimali artar
2.performans kaybi yasar illaki kirilacak ikiye katlanacak diye birsey yok

Daha basit nasil anlatabilirim bilmiyorum
Bahsettiginiz kartlarin kullanim sebebide maddi imkansizliklardir (türkiye kosullari) cevremde tanidigim insanlar uzerinden soyluyorum bende 1 sene oncesine kadar gt520 kullaniyorum parayi buldum yenisini aldim gt9600 kullanan adama parayi ver oda yenisini alir bu arada hakikatten sabah olmus iyi sabahlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ampulde olan saat omru ekran kartinda da vardir bu da 7 yil dir genel itibari ile
Ampulun aksine elektronik parca teknolojiklestikce arza cikarma ihtimali artar
He be güzel insan kendi ağzınla dedin 7 yıl kullanım süresi diye buzdolabı ve diğer beyaz eşyalar da da var aynısı ama illa fabrikanın sukadar saat çalışır dediği mal o süre geçtikten sonra bozulmuyor
8 ay mining yapıldı ise bir kartla veya bazi kartlar geliyor bana nisan faturalı Eylül'de bittiydi kazım sanırsam 5 ay mining görmüş kalmış ayna gibi ürün o ürün 2 ay sonra bozulacak diye bir kaide yok garantili mal alıyor isen korkmana gerek de yok zaten

He be güzel insan kendi ağzınla dedin 7 yıl kullanım süresi diye buzdolabı ve diğer beyaz eşyalar da da var aynısı ama illa fabrikanın sukadar saat çalışır dediği mal o süre geçtikten sonra bozulmuyor
8 ay mining yapıldı ise bir kartla veya bazi kartlar geliyor bana nisan faturalı Eylül'de bittiydi kazım sanırsam 5 ay mining görmüş kalmış ayna gibi ürün o ürün 2 ay sonra bozulacak diye bir kaide yok garantili mal alıyor isen korkmana gerek de yok zaten
Kral dedim ya zaten elektronik sans isi diye bu mining yapmis bu kart garanti gider diye birsey yok
Ve hatta şans isi oldugu icin risk oraninin artirilmasinin mantik disi oldugunu dolayli yoldan acik acik anlattim

100 satir yazi yazdim her vakti geldiginde de usenmeden ongorulen kullanim omru dedim
Soyledigin seylerin hepsi zaten onceden yazdigim yazilarda var

Dedigin gibi urun eger garantiliyse
Markalarda bu tarz kartlara garanti destegi veriyorsa sikinti yok

Kral dedim ya zaten elektronik sans isi diye bu mining yapmis bu kart garanti gider diye birsey yok
Ve hatta şans isi oldugu icin risk oraninin artirilmasinin mantik disi oldugunu dolayli yoldan acik acik anlattim

100 satir yazi yazdim her vakti geldiginde de usenmeden ongorulen kullanim omru dedim
Soyledigin seylerin hepsi zaten onceden yazdigim yazilarda var

Dedigin gibi urun eger garantiliyse
Markalarda bu tarz kartlara garanti destegi veriyorsa sikinti yok
Garanti bakıyor karta kendim rx 6600 gönderdim endeks e değişim/iade kararı verdiler elektronik şans işi de değil pek 0 mal alsan hadi coil çıktı şansına diyecem 2.elde ürünü test edip alabiliyorsun coil varmı yokmu diye bakıyorsun

Geri