Neler Yeni

3000-4000TL Arası Telefon Tavsiyesi

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
Baktım en ucuz 5000 buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu model gerçekten hoşuma gitti. Ben telefonumun şarjının hızlı bitmemesini istiyorum. Bu telefon isteğimi karşılar değil mi?
A52 güzel bir telefon hem kamera hem de özellik olarak güzel seni uzun yıllar götürür.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bir arkadaşım A52 ye plastik dedi öyle midir gerçekten?
Evet öyle. Arka kapak ve çerçeveler plastik. Kılıfla kullanıyorsanız dert edilecek bir şey değil. Maliyeti düşürme amacıyla genelde bu segment telefonlarda alüminyum ve cam malzemeden kısıyorlar. Xiaomi bu konuda daha iyi, arka kapakta cam kullanıyor genelde.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Evet öyle. Arka kapak ve çerçeveler plastik. Kılıfla kullanıyorsanız dert edilecek bir şey değil. Maliyeti düşürme amacıyla genelde bu segment telefonlarda alüminyum ve cam malzemeden kısıyorlar. Xiaomi bu konuda daha iyi, arka kapakta cam kullanıyor genelde.
Peki bir sorun çıkartırmı plastik olması?

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
Bir arkadaşım A52 ye plastik dedi öyle midir gerçekten?
Telefon da eleştirebileceğim tek nokta kutusnudan 25w hızlı şarj adaptörü çıkamaması bir üst modeli olan A72 de çıkıyor . Kamera konusunda gayet tatmin edici bir kameraya sahip ön ve arka kamera olsun . Ekranı super amoled 1080x2040 pixel 90 hz bir ekran ile geliyor , bu erkan gorilla glass 3 ile korunuyor yani sağlam diyebiliriz . Donanım olarak snapdragon 720G ile geliyor günük kullanım ve oyun için yeterli bir işlemci zaten teknik özellik konusunda A72 ile nerdeyse aynı arada küçük farklar mevcut . Kısacası günlük hayatta çok oyun oynamam genelde pubg vs.. gibi oyunlar oynarım ve sosyal medayada çok zaman geçiririm netflix olsun diğer dizi-film izleme platformları olsun bu telefon sana yeter 5000mah batarya ile de 1 günü kolaylıkla çıkartır dediğim gibi tek eleştirebileceğim nokta telefonun 25w hızlı şarj desteklemesi ama kutusundan çıkamaması saydığım özellikler bana uyar diyorsan bu telefon seni uzun uzun götürür...

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Peki bir sorun çıkartırmı plastik olması?
Kılıfla kullanıyorsanız hiçbir sorun çıkarmaz. Kılıfsız kullanıyorsanız çabuk çizilebilir, parmak izi bırakabilir vs. Kozmetik dışı bir sıkıntı yaratmaz. Premium malzeme kalitesi isteniyorsa üst segmente geçmek lazım, bu kadar özelliği bu fiyata anca malzemeden kırparak sığdırıyorlar.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Hay böyle işe yaa ben a52 alıyorum bb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular