A52 güzel bir telefon hem kamera hem de özellik olarak güzel seni uzun yıllar götürür.Baktım en ucuz 5000 buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu model gerçekten hoşuma gitti. Ben telefonumun şarjının hızlı bitmemesini istiyorum. Bu telefon isteğimi karşılar değil mi?
Bir arkadaşım A52 ye plastik dedi öyle midir gerçekten?A52 güzel bir telefon hem kamera hem de özellik olarak güzel seni uzun yıllar götürür.
Evet öyle. Arka kapak ve çerçeveler plastik. Kılıfla kullanıyorsanız dert edilecek bir şey değil. Maliyeti düşürme amacıyla genelde bu segment telefonlarda alüminyum ve cam malzemeden kısıyorlar. Xiaomi bu konuda daha iyi, arka kapakta cam kullanıyor genelde.Bir arkadaşım A52 ye plastik dedi öyle midir gerçekten?
Peki bir sorun çıkartırmı plastik olması?Evet öyle. Arka kapak ve çerçeveler plastik. Kılıfla kullanıyorsanız dert edilecek bir şey değil. Maliyeti düşürme amacıyla genelde bu segment telefonlarda alüminyum ve cam malzemeden kısıyorlar. Xiaomi bu konuda daha iyi, arka kapakta cam kullanıyor genelde.
Telefon da eleştirebileceğim tek nokta kutusnudan 25w hızlı şarj adaptörü çıkamaması bir üst modeli olan A72 de çıkıyor . Kamera konusunda gayet tatmin edici bir kameraya sahip ön ve arka kamera olsun . Ekranı super amoled 1080x2040 pixel 90 hz bir ekran ile geliyor , bu erkan gorilla glass 3 ile korunuyor yani sağlam diyebiliriz . Donanım olarak snapdragon 720G ile geliyor günük kullanım ve oyun için yeterli bir işlemci zaten teknik özellik konusunda A72 ile nerdeyse aynı arada küçük farklar mevcut . Kısacası günlük hayatta çok oyun oynamam genelde pubg vs.. gibi oyunlar oynarım ve sosyal medayada çok zaman geçiririm netflix olsun diğer dizi-film izleme platformları olsun bu telefon sana yeter 5000mah batarya ile de 1 günü kolaylıkla çıkartır dediğim gibi tek eleştirebileceğim nokta telefonun 25w hızlı şarj desteklemesi ama kutusundan çıkamaması saydığım özellikler bana uyar diyorsan bu telefon seni uzun uzun götürür...Bir arkadaşım A52 ye plastik dedi öyle midir gerçekten?
a52 al geç.Son 5 yıldır Samsung J5 2016 kullanıyorum. Fakat telefon bana yetersiz geliyor. 3000-4000TL bütçesinde bir telefon önerebilir misiniz? Samsunga alıştığım için o fiyata Samsung bulunabiliyorsa daha iyi olur.
Kılıfla kullanıyorsanız hiçbir sorun çıkarmaz. Kılıfsız kullanıyorsanız çabuk çizilebilir, parmak izi bırakabilir vs. Kozmetik dışı bir sıkıntı yaratmaz. Premium malzeme kalitesi isteniyorsa üst segmente geçmek lazım, bu kadar özelliği bu fiyata anca malzemeden kırparak sığdırıyorlar.Peki bir sorun çıkartırmı plastik olması?
A52 de yamulma oluyor diyen 2-3 arkadaşım varPeki bir sorun çıkartırmı plastik olması?
poco x3pro öneririmSon 5 yıldır Samsung J5 2016 kullanıyorum. Fakat telefon bana yetersiz geliyor. 3000-4000TL bütçesinde bir telefon önerebilir misiniz? Samsunga alıştığım için o fiyata Samsung bulunabiliyorsa daha iyi olur.