Neler Yeni

3000 TL Bütçede hangi oyuncu koltuğunu almalıyım? xDrive atak mı fırtına mı? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bütçe
3000
Öncelikle merhaba. Uzun süredir bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ve 3K bütçem var. Fiyatlar bu durumdayken haliyle uzun süreli kullanabileceğim, geniş ve rahat olan bir model seçimi yapmayı istiyorum. Yaklaşık 1.82 civarı boyum ve 85 civarı kilom var. Kumaşın kirinin silinmesi ve sıvıyı emmesinden dolayı (kulaklığım kumaş) tercihim hem kolay temizlenebilmesi hem sıvı dökülmelerine karşı dayanıklılığı sebebi ile suni deri modeller. Benim için en önemli olan yeri ise geniş bir oturum yeri olması (enlemesine). Baldırlarım biraz geniş yumurtaları haşlamak istemiyorum.🙃 aklımda xDrive atak kumaş (yeni çıkan modeli) veya fırtına modelleri var ama emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Edit:Bir videoda atak kumaş modelinin yandaki kolçaklar hariç ölçüldüğünde 42-43 cm geldiğini gördüm sitesinde 50cm yazıyor aklımda soru işaretleri oluşturdu fırtına modeli için ölçüm yapan bir video göremedim sahip olan varsa bir metre yardımı ile ölçse ve fotoğraf bıraksa çok yardımcı olur.

Son düzenleme:

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yokmu tavsiyesi olan birisi

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Linklerini de bırakayım

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Zio fabric veya hawk fab al

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
xdrive fırtına modelini almayı düşünüyordum ben de sonra fiyatlar uçtu gitti uzaktan bakıyorum artık.
senin için de uygun bir model tek eksisi bel desteğinin sabitleme fonksiyonu yok

Caelius

80+ Silver
Öncelikle merhaba. Uzun süredir bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ve 3K bütçem var. Fiyatlar bu durumdayken haliyle uzun süreli kullanabileceğim, geniş ve rahat olan bir model seçimi yapmayı istiyorum. Yaklaşık 1.82 civarı boyum ve 85 civarı kilom var. Kumaşın kirinin silinmesi ve sıvıyı emmesinden dolayı (kulaklığım kumaş) tercihim hem kolay temizlenebilmesi hem sıvı dökülmelerine karşı dayanıklılığı sebebi ile suni deri modeller. Benim için en önemli olan yeri ise geniş bir oturum yeri olması (enlemesine). Baldırlarım biraz geniş yumurtaları haşlamak istemiyorum.🙃 aklımda xDrive atak kumaş (yeni çıkan modeli) veya fırtına modelleri var ama emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hodam xdrive dansa bence hawk alin hem rahatlar hem kaliteliler
Farkli renklerd evar zaten sitesinde m4 un v5 ve v4 ten farki bazi kisimlari deri olarak tasarlanmis

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Hodam xdrive dansa bence hawk alin hem rahatlar hem kaliteliler
Farkli renklerd evar zaten sitesinde m4 un v5 ve v4 ten farki bazi kisimlari deri olarak tasarlanmis
Fark olarak kastettiğim şey renkleri değil boyutları. Tek ölçü, zayıf kişiler için mi? orta kilolu kişiler için mi? yüksek kilolu kişiler için mi? Hangimiz için tasarlandı bu ölçüler? Benim bu kadar kararsız olmamın sebebi desenleri vs. değil yapılı ve kilolu olduğum için baldırlarımdan bastırması ve 3k civarı fiyat ödediğim koltukta rahat edememe korkusu. Şuan oturduğum berjer 51-52 cm ve rahatım kenarlardan toplam yaklaşık6cm boşta kalıyor ona dayanarak 50cm genişliğe yakın koltuk seçimi yapmak istiyorum. (Hawk zio vb tek ölçü. Yaklaşık 40cm oluyor o sabit ölçü) eğer 40cm yetiyor olsa direkt bu fiyatta razer ıskur modeli var onu alırım daha iyi. Tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat önerilerinizin bana uygun olmamasının sebepleri bunlar başka tavsiyeniz öneriniz diyeceğiniz bir şey varsa duymaktan mutlu olurum.(uzun oldu kusura bakma .d .)

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Kalitesini bilmiyorum fakat 3000TL'ye razer iskur x oluyor itopyada sinerjide falan ona bakabilirsin.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Kalitesini bilmiyorum fakat 3000TL'ye razer iskur x oluyor itopyada sinerjide falan ona bakabilirsin.
evet bu tavsiyeyi daha önce de aldım oturum genişliği enine 39-40 cm olduğu için bana dar olacağını düşündüm bu yüzden bu modellere yöneldim. fakat sitesinde atak kumaş modeli için 50cm yazıyor ama bir videoda ölçüldüğünde 42-43 cm geldi o da aklıma fırtına daha mı geniş olur acaba sorusunu düşürdü aklımı karıştırdı.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
xdrive atak modelini kullanıyorum 1.90 boyum var 110 kılo civarıyım gayet rahat bir şekilde oturuyorum

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
xdrive atak modelini kullanıyorum 1.90 boyum var 110 kılo civarıyım gayet rahat bir şekilde oturuyorum
Kumaş olan model mi ? Eğer oysa bir videoda oturma kısmının sitesinde yazandan daha kısa olduğunu gördüm metre varsa ölçme şansınız var mı ? (kolçaklar hariç orta kısım)

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
evet bu tavsiyeyi daha önce de aldım oturum genişliği enine 39-40 cm olduğu için bana dar olacağını düşündüm bu yüzden bu modellere yöneldim. fakat sitesinde atak kumaş modeli için 50cm yazıyor ama bir videoda ölçüldüğünde 42-43 cm geldi o da aklıma fırtına daha mı geniş olur acaba sorusunu düşürdü aklımı karıştırdı.
Eğer istanbulda yaşıyorsan sinerjinin mağazasına gidip test edebilirsin orada görmüştüm koltuğu

Top Bottom