Mustafa_
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 990
- İsim
- Mustafa
- Bütçe
- 3000
Öncelikle merhaba. Uzun süredir bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ve 3K bütçem var. Fiyatlar bu durumdayken haliyle uzun süreli kullanabileceğim, geniş ve rahat olan bir model seçimi yapmayı istiyorum. Yaklaşık 1.82 civarı boyum ve 85 civarı kilom var. Kumaşın kirinin silinmesi ve sıvıyı emmesinden dolayı (kulaklığım kumaş) tercihim hem kolay temizlenebilmesi hem sıvı dökülmelerine karşı dayanıklılığı sebebi ile suni deri modeller. Benim için en önemli olan yeri ise geniş bir oturum yeri olması (enlemesine). Baldırlarım biraz geniş yumurtaları haşlamak istemiyorum. aklımda xDrive atak kumaş (yeni çıkan modeli) veya fırtına modelleri var ama emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Edit:Bir videoda atak kumaş modelinin yandaki kolçaklar hariç ölçüldüğünde 42-43 cm geldiğini gördüm sitesinde 50cm yazıyor aklımda soru işaretleri oluşturdu fırtına modeli için ölçüm yapan bir video göremedim sahip olan varsa bir metre yardımı ile ölçse ve fotoğraf bıraksa çok yardımcı olur.
Son düzenleme: