Neler Yeni

3000 TL İntel PC Toplama Önerisi ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
R5 3600 Diyorum
son olarak tercih edeceğiniz ramleri de söyleyebilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
R5 3600 Diyorum
son olarak tercih edeceğiniz ramleri de söyleyebilir misiniz ?
Hocam yani 3000 mhz de olur 3200 de olur çok bir fark yoksa?

Birde hocam sizce internetten mi almalıyım? yoksa Yarın Vatan Computer gidicem.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Hocam yani 3000 mhz de olur 3200 de olur çok bir fark yoksa?

Birde hocam sizce internetten mi almalıyım? yoksa Yarın Vatan Computer gidicem.
Çok fazla detay var
ram
stok fan
overclock
anakart
soğutucu
hepsini düşündüm
bence 10400f daha iyi bir seçenek işlemciye overclock yapılmıyor stok fanı oldukça yeterli olacak size r5 3600 için aynısı söylenemez
10400f aldığınızda tercih edeceğiniz kart h460 ın bu modeli olacak dersek https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1200-ddr4-micro-atx-fiyati,754926720.html
10400f alın daha hesaplı olacak
ram tercihini de şöyle öneriyorum
zaten h460 anakartı 2666 mhz destekliyor
3000 ve ötesi için z490 anakarta geçmeniz gerekli bu amd için geçerli değil ama bu 10400f seçiminin r5 3600 dan daha kötü olduğu anlamına gelmez
önerdiğim ram cl 15 ve 3000 mhz sağlam ram

ÖZET

1549 + 822 + 449 eşittir 2820 TL 200tl bütçeniz kaldı o attığım ram linkinden 8gb yerine 16 yı seçin alın 150tl daha avantajlı olcaksınız
tam tamına 3k öneri oldu bütçenize de uydu psu yeterli zaten psunuz güzel

vatandan almaya gerek yok daha pahalı gelebilir attığım linkteki site en ucuz olanı gösteriyor oradan alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
Çok fazla detay var
ram
stok fan
overclock
anakart
soğutucu
hepsini düşündüm
bence 10400f daha iyi bir seçenek işlemciye overclock yapılmıyor stok fanı oldukça yeterli olacak size r5 3600 için aynısı söylenemez
10400f aldığınızda tercih edeceğiniz kart h460 ın bu modeli olacak dersek https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1200-ddr4-micro-atx-fiyati,754926720.html
10400f alın daha hesaplı olacak
ram tercihini de şöyle öneriyorum
zaten h460 anakartı 2666 mhz destekliyor
3000 ve ötesi için z490 anakarta geçmeniz gerekli bu amd için geçerli değil ama bu 10400f seçiminin r5 3600 dan daha kötü olduğu anlamına gelmez
önerdiğim ram cl 15 ve 3000 mhz sağlam ram

ÖZET

1549 + 822 + 449 eşittir 2820 TL 200tl bütçeniz kaldı o attığım ram linkinden 8gb yerine 16 yı seçin alın 150tl daha avantajlı olcaksınız
tam tamına 3k öneri oldu bütçenize de uydu psu yeterli zaten psunuz güzel

vatandan almaya gerek yok daha pahalı gelebilir attığım linkteki site en ucuz olanı gösteriyor oradan alın
Eyw hocam çok teşekkür ettim. Alacagim bu sistemi sayenizde teşekkür ediyorum güzel bir özet oldu beni. İçin 😊🙏🙏.

( ben şöyle düşündüm başta Ryzen 53600 alsam hepsinden daha iyi falan ve ram mhz değeri Intel e göre daha fazla. Yani şöyle demem gerekirse amd ryzen 3600 u çıkardı evet fakat hemen beklemeden 3600x i çıkardı. İster istemez insan kararsız kalıyor. Bence ry5 3600 bu şekilde giderse unutulur diye düşündüm. Sizce haklılık payım nedir?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Eyw hocam çok teşekkür ettim. Alacagim bu sistemi sayenizde teşekkür ediyorum güzel bir özet oldu beni. İçin 😊🙏🙏.

( ben şöyle düşündüm başta Ryzen 53600 alsam hepsinden daha iyi falan ve ram mhz değeri Intel e göre daha fazla. Yani şöyle demem gerekirse amd ryzen 3600 u çıkardı evet fakat hemen beklemeden 3600x i çıkardı. İster istemez insan kararsız kalıyor. Bence ry5 3600 bu şekilde giderse unutulur diye düşündüm. Sizce haklılık payım nedir?
bende öyle düşünüyordum bu kadar araştırmadan önce
ama 10400f daha iyi fps veriyor oyunlarda
haklısınız yani

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
Yani sizin verdiğiniz bu linkler farklı farklı siteden alacağım ya. Simdi taksit isleri nasıl olur yani simdi ben atiyorum islemciyi hepsiburada.com ' dan 12 ay taksitle aldım kredi kartına ve ince hesaptanda anakarti 12 ay taksitle aldım diyelim. Her biri için ayrı ayrı para mi ödemem gerekecek. Yoksa kredi kartında 3000 tl eksiye girecek ve ben sadece her ay bir ödeme tek mi yapacağım.

Inanin bu bos muhabbet için kusura bakmayın gercekten bilmediğimden değil sadece bilgi almak istiyorum. Hani siz daha önce hiç alış veriş yaptınız mı bu şekilde. K b

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Yani sizin verdiğiniz bu linkler farklı farklı siteden alacağım ya. Simdi taksit isleri nasıl olur yani simdi ben atiyorum islemciyi hepsiburada.com ' dan 12 ay taksitle aldım kredi kartına ve ince hesaptanda anakarti 12 ay taksitle aldım diyelim. Her biri için ayrı ayrı para mi ödemem gerekecek. Yoksa kredi kartında 3000 TL eksiye girecek ve ben sadece her ay bir ödeme tek mi yapacağım.

Inanin bu bos muhabbet için kusura bakmayın gercekten bilmediğimden değil sadece bilgi almak istiyorum. Hani siz daha önce hiç alış veriş yaptınız mı bu şekilde. K b
benim bildiğim kadarı ile bankaya gidip yeni bir kart almanız gerek bu yaptığınız alışverişler yüzünden her birinin taksiti o karta ay da 1 kere gelecek bitene kadar siz de onu ödeyeceksiniz kredi kartı gibi düşünün
BEN BÖLYE BİLİYORUM YANLIŞTA OLABİLİR
technopatta veya bu forumda yeni konu açın bunun ile alakalı illa yapan olmuştur
her forumda akakçe linkleri paylaşılıyor sizin gibi farklı mağazalardan yapacaklar yapanlar vardır yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
benim bildiğim kadarı ile bankaya gidip yeni bir kart almanız gerek bu yaptığınız alışverişler yüzünden her birinin taksiti o karta ay da 1 kere gelecek bitene kadar siz de onu ödeyeceksiniz kredi kartı gibi düşünün
BEN BÖLYE BİLİYORUM YANLIŞTA OLABİLİR
technopatta veya bu forumda yeni konu açın bunun ile alakalı illa yapan olmuştur
her forumda akakçe linkleri paylaşılıyor sizin gibi farklı mağazalardan yapacaklar yapanlar vardır yani
Eyw ven zaten yapi kredi Word sahibiyim. Fakat dediğim gibi tek bir siteden alacaksanız sikinti olmaz. Direkt 12 ay taksit yaparım bakarım yoluma . Ama is farklı farklı sitelere gelince her tek birine 12 ayaksın yaparsak her ay cebimizden 3 urun için 200 tl çıkacağına tek tek taksitlendirirsek 699 tl çıkar. Bu şekilde düşünüyorum. Yanlış ta olabilir .

Hersek için çok çok teşekkürler...

BIGGZ

80+ Bronze
Intel yeniliğe kapalı işlemciler üretiyor, 10. Nesil Intel alırsın, 11. Nesil yapmak için servet harcarsın. Böyle bir şeyi neden yaptıklarını anlayabilen var mı aramızda?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Eyw ven zaten yapi kredi Word sahibiyim. Fakat dediğim gibi tek bir siteden alacaksanız sikinti olmaz. Direkt 12 ay taksit yaparım bakarım yoluma . Ama is farklı farklı sitelere gelince her tek birine 12 ayaksın yaparsak her ay cebimizden 3 urun için 200 TL çıkacağına tek tek taksitlendirirsek 699 TL çıkar. Bu şekilde düşünüyorum. Yanlış ta olabilir .

Hersek için çok çok teşekkürler...
eğer öyle tercih edeceksen bu linklere bak daha pahalıya gelecek ama hepsi bir arada tek taksit olacak 3 tane ayrı ayrı olmicak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intel yeniliğe kapalı işlemciler üretiyor, 10. Nesil Intel alırsın, 11. Nesil yapmak için servet harcarsın. Böyle bir şeyi neden yaptıklarını anlayabilen var mı aramızda?
haklısın ama konu ile alakası yok konu sahibinin aklını çeliyorsun
ayrıca intel 11. nesil alacağıma mis gibi r5 5600x alırım
ama şuan konumuz 3600 ve 10400f ti bitti ...

Son düzenleme:

BIGGZ

80+ Bronze
eğer öyle tercih edeceksen bu linklere bak daha pahalıya gelecek ama hepsi bir arada tek taksit olacak 3 tane ayrı ayrı olmicak
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısın ama konu ile alakası yok konu sahibinin aklını çeliyorsun
ayrıca intel 11. nesil alacağıma mis gibi r5 5600x alırım
ama şuan konumuz 3600 ve 10400f ti bitti ...
Konu sahibini uyarıyorum zaten ben, ileride yükseltme yapmak isterse neredeyse toplarkenki masrafı yapması gerekiyor kendisinin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,585
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom