bütçeyi anlamadım ayrıca bilgilerimizi karşılaştırmayalım benceBir insan bu kadar bilgisayar parçlarından uzak kalırdi oda bu arkadaş
bütçeyi anlamadım ayrıca bilgilerimizi karşılaştırmayalım benceBir insan bu kadar bilgisayar parçlarından uzak kalırdi oda bu arkadaş
Tmm knkbütçeyi anlamadım ayrıca bilgilerimizi karşılaştırmayalım bence
Arkadaşlar yine bir arkadaşıma pc lazım oldu ve bütçesi 3000tl biraz cık geçebilir. Öneriniz varsa önerir misiniz ?
Anakarttan bahsediyorsanız var.B450 seçeneği yok![]()
Aynen varmışAnakarttan bahsediyorsanız var.
Ben topladım sıfır olarak ama çok pahalıya geliyorTek tek toplanınca aynı paraya 3400G li toplanır arada uçurum fark var
Attığım resimi 0 topladım sadece anakart ı2. El oda B450 değil A320 alırsın güvenmiyorsan 2.ele aynı paraAynen varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben topladım sıfır olarak ama çok pahalıya geliyor
Attığım resimi 0 topladım sadece anakart ı2. El oda B450 değil A320 alırsın güvenmiyorsan 2.ele aynı para
arkadaşa sordum bu olurmuşNEO 3 APU - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu özelleştirmeleri yaparak alınabilir.
Tamam 3200g li olanı alabilir rami 16 yapıp, ama benim dediğim gibi yaparsa 20 fps fark var arada aklında bulunsun arkadaşınHocam hazır pc alıcakmış
arkadaşa sordum bu olurmuş
ikinci el alamazmış birde bir şey soracağım galiba b450 s2h da 3.nesil desteği için bios update gerekiyodu eğer alırsa nasıl yapacak ?Tamam 3200g li olanı alabilir rami 16 yapıp, ama benim dediğim gibi yaparsa 20 fps fark var arada aklında bulunsun arkadaşın
S2h ların biosu güncel geliyor diye biliyorum, bu arada topladığım sistem 2.el değil sadece parçaları tek tek sipariş ettim toplu almak yerineikinci el alamazmış birde bir şey soracağım galiba b450 s2h da 3.nesil desteği için bios update gerekiyodu eğer alırsa nasıl yapacak ?
yani 1. veya 2. nesil bi işlemciyle çalıştırması gerekiyor diye biliyorum
Liste olarak yaparmısınız linkleri ile beraber kasa'da olmak zorunda fakatS2h ların biosu güncel geliyor diye biliyorum, bu arada topladığım sistem 2.el değil sadece parçaları tek tek sipariş ettim toplu almak yerine
Tamam dır 2 dk ya atarıöListe olarak yaparmısınız linkleri ile beraber kasa'da olmak zorunda fakat
Liste olarak yaparmısınız linkleri ile beraber kasa'da olmak zorunda fakat