FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arkadaşlar Bütçe 3000 TL Varmı Öneri Ben A31 Seçtim Sizce Siz ne önerirsiniz a30s vardı gitti bugün Daha Çok Fotograf çekiyorum Ve oyun oynuyorum
Oha bune :O![]()
Poco X3 NFC 64 GB Cep Telefonu
Poco X3 NFC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
peki a31 çok hoşuma gitti sizce nasıl samsung önerebilir misiniz pekiRealme 7 tavsiye ederim. Xiaomi Poco X3'ü yazılımından ötürü tavsiye etmem.
İşlemci olarak güçsüz bir cihaz, tavsiye etmem. Super AMOLED ekrana sahip cihaz isterseniz Realme 8 beklemeniz doğru olur.peki a31 çok hoşuma gitti sizce nasıl samsung önerebilir misiniz peki
İşlemci olarak güçsüz bir cihaz, tavsiye etmem. Super AMOLED ekrana sahip cihaz isterseniz Realme 8 beklemeniz doğru olur.
peki realme yi hepsiburadadan alsam ne olur satıcı garantili ama satıcı ilgilenir mi acabaİşlemci olarak güçsüz bir cihaz, tavsiye etmem. Super AMOLED ekrana sahip cihaz isterseniz Realme 8 beklemeniz doğru olur.
Satıcı garantili telefon tavsiye etmem 100-200 fazla verin distrbütör garantili alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki realme yi hepsiburadadan alsam ne olur satıcı garantili ama satıcı ilgilenir mi acaba
tamamdır teşekkürlerSatıcı garantili telefon tavsiye etmem 100-200 fazla verin distrbütör garantili alın