- Reaksiyon skoru
- 1,371
Telefon zort oldu. Sakarlık tuttu valla düştü. Zaten zar zor dayanıyordu bana temelli gitti. Şuan 3000 TL bütçem var. Önerileriniz neler?
2.EL Bişeyler bakılabilir
Evet. Bide konuyla alakasız ama bu forum neden bu kadar sessiz. Kimse yok yav sanki. Ben çok kişi bar diye geldim de.0 mı istiyorsun
Neden önemli?O zaman Xaiomi IMEI garantili YD bakacaksın 3300 e Note 9 pro bulabilirsin IMEI garantili olması önemli
Yani herşeyin bir Profosörü var ben her konuda ortalama bir kaç bişeyler biliyorumEvet. Bide konuyla alakasız ama bu forum neden bu kadar sessiz. Kimse yok yav sanki. Ben çok kişi bar diye geldim de.
Note 7 fln güzel mi?O zaman Xaiomi IMEI garantili YD bakacaksın 3300 e Note 9 pro bulabilirsin IMEI garantili olması önemli
Telefoncu sana diyoki al sana 1Yıl IMEI garantisi IMEI uçarsa ücretsiz yapıyorNeden önemli?
HayırNote 7 fln güzel mi?
İmei nedirTelefoncu sana diyoki al sana 1Yıl IMEI garantisi IMEI uçarsa ücretsiz yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır
Bi tane bilgili arkadaş anlatırsa daha iyi olurİmei nedir
Telefon zort oldu. Sakarlık tuttu valla düştü. Zaten zar zor dayanıyordu bana temelli gitti. Şuan 3000 TL bütçem var. Önerileriniz neler?
imei yurtdışından getirilen telefonun telfoncular tarafından türkiye için kullanılmasını sağlamaktır güvenilir yerlerden alırsanız imei sıkıntısı çıkmazİmei nedir