Yardım 3000 TL YE MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
80
Total bütçem 3000 tl.
Ayrı ayrı parça halinde de alabilirim, assembled şeklinde de olabilir.
AKKO 3084B Plus almıştım indirimde ama beklentilerimi karşılamadı ne yazık ki. Onu satıp üzerine para ekleyip almayı düşünüyorum. Thock ses arıyorum. Modlanabilirliği yüksek olursa güzel olur.

@MuratTheFounderOfGariban

Klavye piri olarak yardımlarını rica ediyorum. 🙏🙏
Post automatically merged:

%60, %65, %75 veya TKL olabilir

Son düzenleme:
Total bütçem 3000 TL.
AKKO 3084B Plus almıştım indirimde ama beklentilerimi karşılamadı ne yazık ki. Onu satıp üzerine para ekleyip almayı düşünüyorum. Thock ses arıyorum. Modlanabilirliği yüksek olursa güzel olur.

https://www.whatgeek.com/products/m...ht-mechanical-keyboard?variant=44290065072381 Çok dolu bir kasası var. İstediğin thock switchi alıp değiştirebilirsin.

Knk 3k bütçe demiş adam, akko3084 tatmin etmediyse bu hiç etmez.
akko 3084 harbi kasa olarak çok kötü. Monka'da ki modlar klavyenin maliyetini geçiyor zaten. Monsgeek stok bulamadım

Total bütçem 3000 TL.

Leobog hi75 whatgeekten alcaksın GAINSWG12 kodu ile, switch istedigin switchi al ama ktt kang white-leobog graywood-akko, gateron yellow al 90 tane keycaps sana kalmış ansi küçük enter bi keycaps alcaksın

akko 3084 harbi kasa olarak çok kötü. Monka'da ki modlar klavyenin maliyetini geçiyor zaten. Monsgeek stok bulamadım
Valla benim elimde var, epomaker th80x falan da geçti biliyosun ona göre çok daha iyiydi. 3084te de foam eva vs vardı.

Leobog hi75 whatgeekten alcaksın GAINSWG12 kodu ile, switch istedigin switchi al ama ktt kang white-leobog graywood-akko, gateron yellow al 90 tane keycaps sana kalmış ansi küçük enter bi keycaps alcaksın

Valla benim elimde var, epomaker th80x falan da geçti biliyosun ona göre çok daha iyiydi. 3084te de foam eva vs vardı.
Foam eva yapılır o kolay yav.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,792
Üyeler
190,977
Son üye
omergktp
Geri