Einstein
80+ Platinum
Dahası
Dediğin monitör iyidir alabilirsin.hocam bunda çok ghosting varmış VP249QGR iyi midir?
Dediğin monitör iyidir alabilirsin.hocam bunda çok ghosting varmış VP249QGR iyi midir?
tamamdır teşekkürlerDediğin monitör iyidir alabilirsin.
Hocam ben 4k'ya şunu alırdım herhalde.bende vazgeçtim hocam hepsiburadası yokmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır hocam sizin önerebilceğiniz bişey varmı max 4000 144-165 hz güzel monitör şimdi alıp pişman olmak istemiyorum
bunuda gördümde buda pahalı geliyor hocam yaHocam ben 4k'ya şunu alırdım herhalde.
Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir 500 lira daha çıkarım diyorsan bu da var.
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunuda gördümde buda pahalı geliyor hocam ya
Kynconline, ne beklersin ki?
galiba o fiyata düştüyse zaten ghosting felan umrumda olmaz
Hocam 3-5 fazla verin düzgün yerden alın.Kynconline, ne beklersin ki?
Hocam dikkatli ol taklaya gelme.galiba o fiyata düştüyse zaten ghosting felan umrumda olmaz
tamamdır hocamHocam 3-5 fazla verin düzgün yerden alın.
Hocam dikkatli ol taklaya gelme.
dostum ghosting problemi aldığın her monitörde çıkabilir bu şans gibi bir şey her monitörde olabilme ihtimali olan bir şey o yüzden ben olsam samsungu alırdım daha ucuz hemde 165 hz krallar gibi kullanırsın çok tercih ediliyor çevremde ve şu zamana kadar kimse kötü bir şey söylemedihocam bunda çok ghosting varmış VP249QGR iyi midir?
hocam arada kaldım sizce VP249QGR mi Odyssey G3 mu hangisi almalıyım hangisinin renkleri daha canlı valo cs fln oynarım video çekebilirim hangisi daha iyi olurdostum ghosting problemi aldığın her monitörde çıkabilir bu şans gibi bir şey her monitörde olabilme ihtimali olan bir şey o yüzden ben olsam samsungu alırdım daha ucuz hemde 165 hz krallar gibi kullanırsın çok tercih ediliyor çevremde ve şu zamana kadar kimse kötü bir şey söylemedi
hacı senin gönlünden ne geçiyorsa elbette onu al kimsenin seni yönlendirmesine izin verme ama dediğim gibi iki monitörde güzel g3 ü kullanan 4 arkadaşım var memnun asus kullanan 1 arkadaşım var oda memnun fakat fps oyunları oynayan birisi için her zaman yüksek hz eşittir yüksek zevk demektir bunu alınca daha iyi hissedeceksin. bide 144 hz bir monitöre 400 lira fazla verip 165hz monitörden vazgeçmek biraz koyar bence <3hocam arada kaldım sizce VP249QGR mi Odyssey G3 mu hangisi almalıyım hangisinin renkleri daha canlı valo cs fln oynarım video çekebilirim hangisi daha iyi olur
Klasik ptt ikinci el ekranı kırılıp akmış bir monitörün ilanı 979 TL...