3000 TL'ye tablet önerisi

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
3200
Bütçem 2000-3200 tl civarı en iyi tabletler hangileridir yardım ederseniz sevinirim.
Tablet küçük kardeşim ve ben kullanıcam tabletin iyi olmasını istiyorum.

Bütçem 2000-3200 TL civarı en iyi tabletler hangileridir yardım ederseniz sevinirim.
iPad 8. nesil. Bu fiyata 32GB'lığı var:

32 gb biraz az olabilirde başka bildiğiniz tablet varmı? Zaten ipad 8.nesil düşünüyordum.

32 gb biraz az olabilirde başka bildiğiniz tablet varmı? Zaten ipad 8.nesil düşünüyordum.
Evet biraz az maalesef, iCloud alanıyla idare etmeye çalışabilirsiniz.
Bu bütçede Android tablet önermiyorum. Telefonda tartışılır da tablette tartışmasız Apple üstün.
Eğitim indirimi oluyor, 128GB'lığını belki daha uygun fiyata getirebilirsiniz bir araştırın isterseniz.

tam da bunu önermek için geldim ama geç kaldım

Evet biraz az maalesef, iCloud alanıyla idare etmeye çalışabilirsiniz.
Bu bütçede Android tablet önermiyorum. Telefonda tartışılır da tablette tartışmasız Apple üstün.
Eğitim indirimi oluyor, 128GB'lığını belki daha uygun fiyata getirebilirsiniz bir araştırın isterseniz.
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam da bunu önermek için geldim ama geç kaldım
Teşekkür ederim sizede.

Bütçem 2000-3200 TL civarı en iyi tabletler hangileridir yardım ederseniz sevinirim.
Bu bütçeyle fiyat performans tablet alabilirsin. Bütçeyi biraz daha artırsan üst seviye kalemli tablet alabilirsin. Ben sana 2000 - 3000 TL arasında alınabilecek en iyi tabletleri yazayım.

*Casper via L30
*Lenovo Tab m10 plus
*Galaxy tab s6 lite
*Huawei matepad
*ipad 8.nesil

Geri