Yardım 3000mhz 8+8 ram Önerisi!

Şansına kalmış bir şey. Bu paraya Crucial Ballistix, Neo Forza gibi kaliteli ramler varken LPX'i övmüşsün. Bu ramler ile XMP açamayan var. Ayrıca OC için uygun bir ram de değil.
Kendi tecrübelerime yalan muamelesi mi yapalım yani? Ben ve arkadaşım aynı sistemi topladık ve ikimiz de bu önerdiğim RAM'lere hiçbir voltaj yükseltmeden saat hızlarıyla oynamadan 3000 den 3200 e çektik ve öyle kullandık. Ben zamanla farklı RAM lere geçtim arkadaşım hala stabil şekilde kullanıyor. Ayrıca Corsair RAM'lerin kalitesiz olduğu kanısına nerden vardınız? Şahsen forumlarda ilk kez bu RAM'leri kötüleyen bir siz ile karşılaştım. Karar alıcının, istediği kadar konu açsın videolar izlesin ben bile isterse BIOS ve kasa içi resimler atabilirim. Ne alacaksa şimdiden hayırlı olsun.

Kendi tecrübelerime yalan muamelesi mi yapalım yani? Ben ve arkadaşım aynı sistemi topladık ve ikimiz de bu önerdiğim RAM'lere hiçbir voltaj yükseltmeden saat hızlarıyla oynamadan 3000 den 3200 e çektik ve öyle kullandık. Ben zamanla farklı RAM lere geçtim arkadaşım hala stabil şekilde kullanıyor. Ayrıca Corsair RAM'lerin kalitesiz olduğu kanısına nerden vardınız? Şahsen forumlarda ilk kez bu RAM'leri kötüleyen bir siz ile karşılaştım. Karar alıcının, istediği kadar konu açsın videolar izlesin ben bile isterse BIOS ve kasa içi resimler atabilirim. Ne alacaksa şimdiden hayırlı olsun.
Ben aylardır bu forumdayım ve buradan önce de bir sürü forumda bulundum ve tecrübe ettim. Bu tarz düşük bütçeli ramlerin çipleri iyi olmuyor ve OC için uygun ramler değil. Sizin şansınıza çip iyi gelmiş diyeceğim ama oynadığınız şey sadece 0.2 GHz. 1 FPS bile farkettirmeyecek bir fark. Forumda da araştırıp bakabilirsiniz, bu ramleri olup XMP açınca bile mavi ekran yiyen arkadaşlar var. Ayrıca bir ürünün markasının iyi olması o ürünü iyi yapmaz. Örneğin MSI. İyi bir marka fakat RTX 30 serisinde en iyi modeli olan Gaming X'de bir çok markadan geride kaldı. Sırf Corsair diye bu ramlere de iyi diyemeyiz. Corsair ramlere kötü demiyorum ama bu ramleri alıp riske girmemesini söylüyorum. Sadece şans meselesi bu ramin iyi çıkması. Bir nevi kumar gibi.

ddr3 mü ddr4 mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,174
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri