3000mhz Ramleri 3600mhz OC Yapmak

Olmadı arkadaşlar pc açılmadı, pili çıkarıp sıfırlayıp tekrardan geliyorum 😊

Pili çıkarıp taktım hala açılmıyor clr cmos u bulup deneyeyim bozuk para mı sürtmem lazım hocam pinlere
Şu yuvarlak içine aldığım 2 tane pinin ortasına 10 saniye boyunca tornavida değdirin güç kaynağının anahtarı kapalı iken.

Ben biliyordum RevDeisDou'nun yazdığı ayarlar ile açılmayacağını çünkü 525 tRFC fazla düşük Rev E Die için ama bir şey demedim.

Ekler

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    107.8 KB · Hit: 45
Şu yuvarlak içine aldığım 2 tane pinin ortasına 10 saniye boyunca tornavida değdirin güç kaynağının anahtarı kapalı iken.

Ben biliyordum RevDeisDou'nun yazdığı ayarlar ile açılmayacağını çünkü 525 tRFC fazla düşük Rev E Die için ama bir şey demedim.
Yine olmadı hocam ekrana görüntü gelmiyor hala 😀

Yine olmadı hocam ekrana görüntü gelmiyor hala 😀
Bir 5 dk bekler misin siyah ekranda. Yine gelmezse bilgisayar kapalı iken ama güç kaynağı anahtarı açık iken o 2 tane pinin ortasına yine tornavida değdir.

Bir 5 dk bekler misin siyah ekranda. Yine gelmezse bilgisayar kapalı iken ama güç kaynağı anahtarı açık iken o 2 tane pinin ortasına yine tornavida değdir.
Geldi açıldı şuanda ayarları tekrardan verdiğiniz gibi yapıyorum alt değerleri nasıl değiştirebilirim bu sefer?

çok heyecanlı:D

Geldi açıldı şuanda ayarları tekrardan verdiğiniz gibi yapıyorum alt değerleri nasıl değiştirebilirim bu sefer?
Ben sana daha garanti değerler vereceğim kendim de Ballistix kullandığım için daha iyi biliyorum.
Önce eski ayarları yap onlarda şöyleydi zaten
1800 FCLK / 3600 DRAM Frequency
DRAM Voltaje 1.45
Gecikmeler 14-20-14-14-36

Alt gecikmeleri ise şöyle yaz:
tRC - 58
tRRDS - 5
tRDDL - 6
tFAW - 20
tWTR_S - 4
tWTR_L - 6
tWR - 15
tRFC - 544
tCWL - 16

şimdilik yeter bu alt gecikmeleri ayarlamak.

@cfranko hocam benim ramleri maksimum tahminen kac mhze çıkartabiliyoruz

Ben sana daha garanti değerler vereceğim kendim de Ballistix kullandığım için daha iyi biliyorum.
Önce eski ayarları yap onlarda şöyleydi zaten
1800 FCLK / 3600 DRAM Frequency
DRAM Voltaje 1.45
Gecikmeler 14-20-14-14-36

Alt gecikmeleri ise şöyle yaz:
tRC - 58
tRRDS - 5
tRDDL - 6
tFAW - 20
tWTR_S - 4
tWTR_L - 6
tWR - 15
tRFC - 544
tCWL - 16

şimdilik yeter bu alt gecikmeleri ayarlamak.
Oldu üstad emeğine klavyene sağlık, tekrardan teşekkür ederim memtest açtım 0 hata ilerliyoruz şu anda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,443
Üyeler
183,430
Son üye
sulleymann01
Geri