Hemde çokYANİ ATIN TELEFONU BAKAYIM Bİ BEĞENİRSEM ÇIKABİLİRİM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mİ 9T DEN MEMNUNMUSUN
BU FİYATA İYİMİ 128 GB https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-...rantili-1033638?magaza=bvbmarket&renk=kirmiziHemde çok
CAPS KAPATYANİ ATIN TELEFONU BAKAYIM Bİ BEĞENİRSEM ÇIKABİLİRİM
Mİ 9T DEN MEMNUNMUSUN
Ben yurtdışı aldım 2250 ye, 3 k iyi
Xiaomi ve kayıtsız cihaz almayın. Bütçeniz artarsa batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hızlı şarj, performans, Super AMOLED ve stereo hoparlör için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera içinse Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alabilirsiniz veya Realme 8 bekleyebilirsiniz.YANİ ATIN TELEFONU BAKAYIM Bİ BEĞENİRSEM ÇIKABİLİRİM
Mİ 9T DEN MEMNUNMUSUN
oyun için alıcakdım pubgBen huawei p40 lite aldım çok hızlı sarj oluyor. Ve sarjı bana 2 gün yetiyor ama Google play desteği yok. Oyun oynayan birisi değilsen pek sorun olmuyor
bg oyniyacağım nirde kamera lazım bana 3000 tlm varXiaomi ve kayıtsız cihaz almayın. Bütçeniz artarsa batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hızlı şarj, performans, Super AMOLED ve stereo hoparlör için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera içinse Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alabilirsiniz veya Realme 8 bekleyebilirsiniz.