Neler Yeni

Çözüldü✓ 3000TL bütçe ile hafif kablosuz mouse önerisi

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Berk Ertuğrul
Bütçe
3000
Beyaz siyah hiç farketmez, şuan kullandığım mouse çok ağır kalıyor ve hafif bir şey istiyorum. (şuanki 84g). Corsair kullandığım için gerçekten kaliteli ve kronik sıkıntıları olmayan bir marka. Corsair olabilirse güzel olur onun dışında asus harpe aimlab modelini düşündüm. Logitech olmasın mümkünse

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala

Hocam sizin için kablosuz ve 60 gr altındaki seçenekler (Endgame 61 gr sadece)

Şunu söylemek isterim ki Dareu ve Endgame mouse'lar Connect Game (Hepsiburada) tarafından satıldığı için biraz sıkıntılı. Önceden Connect Game ile ilgili bir sürü yorum gördüm, kullanılmış ürün yolluyorlar diyende dahil. Rampage olanda markanın yeni ve kaliteli serisi hatta Abdullah abi videosunu da çekmişti. Bu bütçede alınabilecek en iyi mouse aslında Razer Dav3 fakat kablolu, tercih sizin.

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Berk Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam sizin için kablosuz ve 60 gr altındaki seçenekler (Endgame 61 gr sadece)

Şunu söylemek isterim ki Dareu ve Endgame mouse'lar Connect Game (Hepsiburada) tarafından satıldığı için biraz sıkıntılı. Önceden Connect Game ile ilgili bir sürü yorum gördüm, kullanılmış ürün yolluyorlar diyende dahil. Rampage olanda markanın yeni ve kaliteli serisi hatta Abdullah abi videosunu da çekmişti. Bu bütçede alınabilecek en iyi mouse aslında Razer Dav3 fakat kablolu, tercih sizin.
Cevabınız için çok teşekkürler hocam hepsini detaylı olarak inceleyeceğim. Ayrıca Asus Harpe Aimlab edition hakkında düşünceleriniz varmı? ikinci el olarak alabilirim onu da düşünüyorum:

ek olarak başka düşündüğüm bir mouse daha:

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala
Cevabınız için çok teşekkürler hocam hepsini detaylı olarak inceleyeceğim. Ayrıca Asus Harpe Aimlab edition hakkında düşünceleriniz varmı? ikinci el olarak alabilirim onu da düşünüyorum:

ek olarak başka düşündüğüm bir mouse daha:
Yani hocam ben eğer bir sürü kötü yorumu olmadığı sürece (kronik sorun vs) sahip olduğu sensöre bakıyorum zaten her şey ona bağlı desek yeridir, geri kalanlar; kablolu/wireless, grip şekli, görünüşü, ergonomisi ve hissiyatı gibi şeylere bağlı, onlarda kişisel şeyler. Çok kasıpta bütçeyi aşmaya en iyisini almaya gerek yok yani. Kısa bir örnek vermem gerekirse Rampage'nin 500 TL'lik mouse'uyla yatağın üzerinde oynarken mvp oluyordum ben çoğu zaman :D Şahsen ben Asus'un Gladius modellerinin deneyebildim, basış hissiyatı vs çok yumuşak ergonomisi de hoşuma gidiyor.

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Berk Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam ben eğer bir sürü kötü yorumu olmadığı sürece (kronik sorun vs) sahip olduğu sensöre bakıyorum zaten her şey ona bağlı desek yeridir, geri kalanlar; kablolu/wireless, grip şekli, görünüşü, ergonomisi ve hissiyatı gibi şeylere bağlı, onlarda kişisel şeyler. Çok kasıpta bütçeyi aşmaya en iyisini almaya gerek yok yani. Kısa bir örnek vermem gerekirse Rampage'nin 500 TL'lik mouse'uyla yatağın üzerinde oynarken mvp oluyordum ben çoğu zaman :D Şahsen ben Asus'un Gladius modellerinin deneyebildim, basış hissiyatı vs çok yumuşak ergonomisi de hoşuma gidiyor.
çok teşekkür ederim tekrardan verdiğiniz her saniye için hocam haklısın her şey yetenekte ve internette şu internet kafelerde oynayanlar hep şuan cs de baya iyi oyuncular yalnız :D

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Bala
çok teşekkür ederim tekrardan verdiğiniz her saniye için hocam haklısın her şey yetenekte ve internette şu internet kafelerde oynayanlar hep şuan cs de baya iyi oyuncular yalnız :D
Ne demek hocam her zaman :) Ben de internet cafe oyuncusuyum ;)

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Beyaz siyah hiç farketmez, şuan kullandığım mouse çok ağır kalıyor ve hafif bir şey istiyorum. (şuanki 84g). Corsair kullandığım için gerçekten kaliteli ve kronik sıkıntıları olmayan bir marka. Corsair olabilirse güzel olur onun dışında asus harpe aimlab modelini düşündüm. Logitech olmasın mümkünse
Bu iki mouse'a bakabilirisin swarcow youtube kanalında incelemeside var.

Ayrıca seninde önerdiğin
https://wraithesports.com/products/...TFQrPyd1HkMegMXyO-bsuW&variant=48460006195393 bu mouseu öneririm ancak özellikle pro max modelini almanı tavsiye ederim çünkü 8khz'de 250mh bataryanın pek dayanacağını varsaymıyorum. Ama 1000hz kullanırım diyosan pro modelini alabilirsin. Ayrıca almadan önce wraith ile görüşmelisin çünkü bu 8000hz dongle sayılı kutu içinden çıkıyor belki bitmiş olabilir.

Bide x1'in farklı bir shape ile olanı var f1 diye bu nedense benim daha çok hoşuma gidiyor. Bu da aynı şekilde pro max modelini öneririm eğer 8000hz kullanıcam diyorsan
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976954049 bu mouse'u öneririm
Aynı şekilde bu mouselarında incelemeleri youtube'da mevcut

Bunun dışında listeye vxe r1 pro, vgn dragonfly f1 pro ve vxe mad r girebilir ancak bütçenin altında kalıyorlar.

Top Bottom