OrganikPatates
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- ALTUĞ
Merhaba, yeni klavye alacağım. Bütçem 3000TL. Bu fiyata pek klavye yok ama Wraith'in sitesinde birkaç tane buldum bütçeme uyan. Ama daha önce swappable klavye kullanmadım. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Numpad olursa iyi olabilir.
Darmoshark Top 87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Yunzii X75 Mekanik Klavye
wraithesports.com