Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 377
- Bütçe
- 3000
%60-75 arası güzel bir klavye arıyorum, fazla ses çıkarmasın istiyorum
5075Byi kendim için, X75i de arkadaşım için alabilirim teşekkürlerhangisi daha sessiz videolarını izleyerek bakabilirsin iyzico 500tl cashback var
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
Kablosuz özelliği, knob var ve garanti olarak daha iyi benim attıklarım5075Byi kendim için, X75i de arkadaşım için alabilirim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam senin attıklarınla benim attığım arasında ne fark var mesela?
Hocam amazondaki yorumlara baktım da 5075B için, switch kalitesi kötü diyorlar doğru mu yoksa ben mi yanlış modele bakıyorum?Kablosuz özelliği, knob var ve garanti olarak daha iyi benim attıklarım
2 modeli var biri creamy yellow diğeri dracula switch dracula daha iyiHocam amazondaki yorumlara baktım da 5075B için, switch kalitesi kötü diyorlar doğru mu yoksa ben mi yanlış modele bakıyorum?
%60-75 arası güzel bir klavye arıyorum, fazla ses çıkarmasın istiyorum
Kablosuz olursa daha iyi olur hocammad 68he al
bu markayı bi ara çok övüyorlardı ama bayadır duymuyodum adını iyi bir marka ama klavyesi nasıldır bilmemBunu buldum nasıldır?![]()
YUNZII RT68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
iyzico kampanyası geçerliyse buradan alabilirsin
ulugames.com.tr