Selamlar,
2-3k arasında mouse arıyorum genelde fps oynuyorum aradığım özellikler
-Wireless
-Calm grip için uygun
-Büyük mouse
Şimdiden teşekkürler.
Benimde 20cm z1 pro max kullanıyorum tam oturuyorTeşekkürler Elim 21 santim başka tavsiyeniz var mı?
bu şekilde ölçtümElinizi nasıl ölçüyosunuz orta parmaktan bileğe kadarmı bi fotoğrafta gösterir misimiz
Arada çok fark varsa esnetebilirimRazer Deathadder V3 Hyperspeed
Biraz bütçeyi esnetirseniz eğer.
Diğer arkadaş aynı mousenin x1'ini önerdi aradaki bu mouseyi tercih edersem hangisini almalıyım? @Cakrash @Harn![]()
ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İkisi arasında z1 pro max daha iyi x1 pro versiyonu aralarında tutuş farkı batarya farkı varAlıntıyı görüntüle
bu şekilde ölçtüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arada çok fark varsa esnetebilirim
Diğer arkadaş aynı mousenin x1'ini önerdi aradaki bu mouseyi tercih edersem hangisini almalıyım? @Cakrash @Harn
Atk x1 alın elimize uyacaktırTeşekkürler Elim 21 santim başka tavsiyeniz var mı?
300tl civarı bir fark vardır hocam. Kaliteli olsun derseniz alabilirsiniz, memnunum.Arada çok fark varsa esnetebilirim