3000TL Yatırım Tavsiyesi

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Altın, Dolar, Kripto veya başka önerebileceğiniz var mı?

şuanda paranı altın ile değerlendirebilirsin hazır düşmüşken

Size kalmış ayırdığınız bütçenin tamamı ile alacağım diyorsanız şahsen Yarım alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YTD btw sadece düşüncem böyle kriptoya vs çok bakmadım siz takip ediyorsanız daha iyi bir öngörüde bulunabilirsiniz. Ama paranızı bu dönemde yatırım için kullanmanızı öneririm tabii ki

Son düzenleme:
Kripto işine hiç girmedim. Altın gram, çeyrek veya yarım ne önerirsin?
altın alacaksan alırsın ne kadarın varsa.ne kadar altın alacak bütçen varsa o kadar gram alırsın.sorun çok saçma.

altın alacaksan alırsın ne kadarın varsa.ne kadar altın alacak bütçen varsa o kadar gram alırsın.sorun çok saçma.
Bence saçma değil 16 yaşında ilk defa yatırım yapıyorum riske atmayıp bilmediklerimi sormam gerekir belki farkediyodur diye sordum.

TL üstünden yatırım yapılmaz kral paranın değeri sürekli düşüyor zaten sen %20 kar ettiğinde paran %30 düşer sen karda sanarsın kendini en iyisi paranı dolar gibi stabil bir para birimine çevirmek büyük ihtimal türkiyede yaşıyorsun o yüzden çok fazla kar edemezsin🤨

Floki coin elonun destegi ve ingiltere de yaptıkları reklamlarla yükselecegini düşünüyorum 3 bin tlyle hayatını kurtarabilirsin 1 yıl sonra burdayım(Yatırım tavsiyesidir).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ELON coininde ucacagini düşünüyorum sonucta mars projesi ilerde degerlenir

Son düzenleme:
Dolar 12 altına inerse alabilirsin.

Geri