Sebastian Szymanski
80+ Silver
300 TL ve üstüne çıkarım belki bütçem var ayakkabı önerisi alabilir miyim ?
Teşekkürler Hocam Baya Döktürmüşsünüz sabahtan beri bakıyorum böyle liste oluşturamadım]![]()
ORIENT I Erkek Sneaker Ayakkabı Siyah / Beyaz | Slazenger
ORIENT I Erkek Sneaker Ayakkabı Siyah / Beyaz ürününü Slazenger kalitesi ve en uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.www.slazenger.com.tr
FLO dan attıklarınızı bende favoriye eklemişim hocam teşekkürler yinede bilekli değilde düz sneaker giyiyorum geneldrŞu ayakkabıyı çok seviyorum özellikle bilekli seviyorsanız bakabilirsiniz
Sıralamam gerekirse 1. Slazenger 2. Kinetix 3. Dockers 4. Jump olur. Hepsi fiyatına göre iyi markalar. Hepsi ortalama olarak birbiriyle aynı kalitede fakat ben kullanıp beğendiğime göre sıraladım hepsini beğendim tabii ama eğer kendi içinde sıralamam gerekirse böyle olurFLO dan attıklarınızı bende favoriye eklemişim hocam teşekkürler yinede bilekli değilde düz sneaker giyiyorum geneldr
adam uğraşmış![]()
Klasik Sneaker Modelleri ve Fiyatları | Klasik Sneaker Çeşitleri | Flo
Klasik Sneaker modelleri size özel indirimli fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Flo'da. Klasik Sneaker çeşitlerini incelemek için hemen flo.com.tr'yi ziyaret edin!www.flo.com.tr
Kinetix RABON PU 2PR Beyaz Unisex Sneaker 101163451 | Flo
Kinetix RABON PU 2PR Beyaz Unisex Sneaker size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla flo.com.tr'de!www.flo.com.tr
ETHOS PU 2PR Siyah Erkek Sneaker Fiyatları | Flo
ETHOS PU 2PR Siyah Erkek Sneaker modelleri, size özel indirim ve taksit avantajlarıyla sizi bekliyor! ETHOS PU 2PR Siyah Erkek Sneaker ürünlerini online olarak hemen satın alın!www.flo.com.tr
![]()
Kinetix GRAGAS 2FX Lacivert Erkek Sneaker 101087522 | Flo
Kinetix GRAGAS 2FX Lacivert Erkek Sneaker size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla flo.com.tr'de!www.flo.com.tr
![]()
Klasik Sneaker modelleri size özel indirimli fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Flo'da. Klasik Sneaker çeşitlerini incelemek için hemen flo.com.tr'yi ziyaret edin!www.flo.com.tr
![]()
LEVIN 2PR Kahverengi Erkek High Sneaker Fiyatları | Flo
LEVIN 2PR Kahverengi Erkek High Sneaker modelleri, size özel indirim ve taksit avantajlarıyla sizi bekliyor! LEVIN 2PR Kahverengi Erkek High Sneaker ürünlerini online olarak hemen satın alın!www.flo.com.tr
![]()
Kinetix JONES PU HI 1PR Siyah Unisex High Sneaker 101035559 | Flo
Kinetix JONES PU HI 1PR Siyah Unisex High Sneaker size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla flo.com.tr'de!www.flo.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu ayakkabıyı çok seviyorum özellikle bilekli seviyorsanız bakabilirsiniz
Kinetix RAYO PU HI 2PR Siyah Erkek Outdoor Bot 101163469 | Flo
Kinetix RAYO PU HI 2PR Siyah Erkek Outdoor Bot size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla flo.com.tr'de!www.flo.com.tr
Jump Ayakkabı | Bi Tık Yukarı!
En rahat kadın, erkek ve çocuk spor ayakkabı modelleri uygun fiyat garantisi ile jump.com.tr'de! İndirim fırsatlarımızı kaçırmamak İçin web sitemizi ziyaret edin.www.jump.com.tr
En rahat kadın, erkek ve çocuk spor ayakkabı modelleri uygun fiyat garantisi ile jump.com.tr'de! İndirim fırsatlarımızı kaçırmamak İçin web sitemizi ziyaret edin.www.jump.com.tr
![]()
Harbi eline koluna sağlık hocam teşekkürler tekrardan. @MuratTheFounderOfGaribanadam uğraşmış
Rica ederim ne demek güle güle kullan şimdidenHarbi eline koluna sağlık hocam teşekkürler tekrardan. @MuratTheFounderOfGariban
usta max 200 krampon önerisi varmıRica ederim ne demek güle güle kullan şimdiden
Halı saha olmuyor mu krampon mu lazım illa?usta max 200 krampon önerisi varmı
veya 300 tl olmaz mı?usta max 200 krampon önerisi varmı
fark etmez betonda oynicam ama her yerde giyiyiom normaldeHalı saha olmuyor mu krampon mu lazım illa?
okadar para olsaydı olurdu. bu enflasyonla zaten alamaz olduk]
veya 300 TL olmaz mı?
Betonda zaten krampon ile oynayamazsın halısaha ile oynayabilirsinfark etmez betonda oynicam ama her yerde giyiyiom normalde
okadar para olsaydı olurdu. bu enflasyonla zaten alamaz olduk