Yardım 300Tl bütçe ile router öneri

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar 100mbps internetim var fakat modem alt katta bilgisayardan kablo ile 94-96 mbps alırken wifiden 30u zor geciyor 300tl gibi bir bütçeye işimi görecek bir router önerebilir misiniz

300 tl ye hem üst kattan çeken ve 100 mbps verebilen modem bulman zor olabilir. wifi 5 cihaz yok

Arkadaşlar 100mbps internetim var fakat modem alt katta bilgisayardan kablo ile 94-96 mbps alırken wifiden 30u zor geciyor 300tl gibi bir bütçeye işimi görecek bir router önerebilir misiniz
aynı sorunu yaşıyordum geçmiş konularımdan bakabilirsin denemediğim şey kalmadı oyun oynayacaksan tek çare kablo çekmek 2 tane router denedim hiç birinin bir faydası yok tavsiyelere bakma hiç. oyunlarda ping her zaman yüksek çıkıyor hani bişeyler fln izlersen sıkıntı yok ama oyun oynanmaz mesh sistemi kurabilirsin ama o da pahalı verdiğin bütçeyi aşar

ikisinden birini alacaksanız mi olanı alın 2 antenin işinizi göreceğini sanmıyorum.2.4ghz 100 mbps yi sorunsuz verirmi kararsızım testlere bakmanız lazım online oyun oynuyorsanız ping olacaktır. 1000tl den aşağı routerler pek işinizi görmeyecektir

Bunlar işimi göremez mi
üst kata kablo çekip bunu koyup kablo çekeceksen olur ama bunu router olarak kablosuz olarak yukarı verirsen pek faydası olmaz açıkça söyleyeyim odan yakınsa hiç maliyete girmeden direkt çek

en mantıklı olanı alt kattaki modemden odana kablo çek alacağın modeme bağla 100mbps alırsın alt kata kurarsan verdiğin paraya değmez

Geri