kusura bakma veremedim ben hastaneye gitmek zorunda kaldım.Arkadaşların dediği gibi en az 800 900 1000 gibi miktarlara ulaşman lazım.hocam cevap verseniz yatıyım
Hocam zaten elimde olan parçalar var bisiklet var ya 1000tl ye gerçekten kaliteli bir şey toplanır mi bar ben size bugün öğlene doğru bisikletin fotoğrafını atıyım bakın bıkusura bakma veremedim ben hastaneye gitmek zorunda kaldım.Arkadaşların dediği gibi en az 800 900 1000 gibi miktarlara ulaşman lazım.
Hocam eger 1000 tl ye çıkarsanız kadroyu direk alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz ilerde elinize para geçince de vites gibi parçaları kaliteli parçalarla değiştirir böylece güzel bir bisikletin olmuş olur.Hocam zaten elimde olan parçalar var bisiklet var ya 1000tl ye gerçekten kaliteli bir şey toplanır mi bar ben size bugün öğlene doğru bisikletin fotoğrafını atıyım bakın bı
Kadroyu alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz derken teker ve amörtisör gibi parçalar miHocam eger 1000 TL ye çıkarsanız kadroyu direk alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz ilerde elinize para geçince de vites gibi parçaları kaliteli parçalarla değiştirir böylece güzel bir bisikletin olmuş olur.
evet sizin sadece şu an sadece jantınızın ölçüsünü bilmeniz lazım ona göre kadro seçilmeli.Kadroyu alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz derken teker ve amörtisör gibi parçalar mi
Bir şey daha diyecem kafanızdan hesaplayabilirseniz sizce elinizdeki bğtğn parçaları satarsanız kaç tl yapar?Ona göre belki bisiklet bulabiliriz.Kadroyu alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz derken teker ve amörtisör gibi parçalar mi
Tamam ben bugün yürüyüşe çıkınca bakarım tekerin içinde yazıyorsa 1 2 foto da cekerim size özelden atarımevet sizin sadece şu an sadece jantınızın ölçüsünü bilmeniz lazım ona göre kadro seçilmeli.
Piyasayı hiç bilmiyorum fotoğrafı atınca bakarsınızBir şey daha diyecem kafanızdan hesaplayabilirseniz sizce elinizdeki bğtğn parçaları satarsanız kaç TL yapar?Ona göre belki bisiklet bulabiliriz