Neler Yeni

300TL'ye kaliteli bir bisiklet alınır mı? Alınırsa hangisi?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Hayır alınmaz.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
kusura bakma veremedim ben hastaneye gitmek zorunda kaldım.Arkadaşların dediği gibi en az 800 900 1000 gibi miktarlara ulaşman lazım.
Hocam zaten elimde olan parçalar var bisiklet var ya 1000tl ye gerçekten kaliteli bir şey toplanır mi bar ben size bugün öğlene doğru bisikletin fotoğrafını atıyım bakın bı

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Hocam zaten elimde olan parçalar var bisiklet var ya 1000tl ye gerçekten kaliteli bir şey toplanır mi bar ben size bugün öğlene doğru bisikletin fotoğrafını atıyım bakın bı
Hocam eger 1000 tl ye çıkarsanız kadroyu direk alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz ilerde elinize para geçince de vites gibi parçaları kaliteli parçalarla değiştirir böylece güzel bir bisikletin olmuş olur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam eger 1000 TL ye çıkarsanız kadroyu direk alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz ilerde elinize para geçince de vites gibi parçaları kaliteli parçalarla değiştirir böylece güzel bir bisikletin olmuş olur.
Kadroyu alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz derken teker ve amörtisör gibi parçalar mi

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Kadroyu alüminyum alıp parçaları takabilirsiniz derken teker ve amörtisör gibi parçalar mi
evet sizin sadece şu an sadece jantınızın ölçüsünü bilmeniz lazım ona göre kadro seçilmeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha diyecem kafanızdan hesaplayabilirseniz sizce elinizdeki bğtğn parçaları satarsanız kaç tl yapar?Ona göre belki bisiklet bulabiliriz.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
evet sizin sadece şu an sadece jantınızın ölçüsünü bilmeniz lazım ona göre kadro seçilmeli.
Tamam ben bugün yürüyüşe çıkınca bakarım tekerin içinde yazıyorsa 1 2 foto da cekerim size özelden atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha diyecem kafanızdan hesaplayabilirseniz sizce elinizdeki bğtğn parçaları satarsanız kaç TL yapar?Ona göre belki bisiklet bulabiliriz
Piyasayı hiç bilmiyorum fotoğrafı atınca bakarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,876
Üyeler
163,898
Son üye