Neler Yeni

Yardım 3050 MİNECRAFT 200 FPS

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Hocam rtx 3050 ekran kartım var. Laptop minecraftta 200 fps alıyorum normal mi? Acaba ekran kartımı kullanmıyor olabilir mi GPU %0 gözüküyor. Laptopu alalı 6 ay oldu.
hocam saçma bi soru olacak ama orjinal minecraftmı kullanıyorsnu yoksa crackmı ?

AytuğK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Aytuğ
Hocam rtx 3050 ekran kartım var. Laptop minecraftta 200 fps alıyorum normal mi? Acaba ekran kartımı kullanmıyor olabilir mi GPU %0 gözüküyor. Laptopu alalı 6 ay oldu.
craftrise ise normal değil

Hafiye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğitcan
craftrise
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5

olabilir nasıl düzelteceğim

nereden bakacağım
başlat kısmına aygıt yönetici yaz ordan görüntü bağdaştırıcıları sonra NVIDIA olana sağ tıklayıp özelliklere gel ordaki sürümü NVIDIANIN sitesinden kontrol et ayrıca craftrise launchere birazdaha ram vermeyi dene 16ysa 14 veya 12 ram ver craftrise zaten problemli bi launcher tlegacy veya tlauncherda da aynı mı sorun ?

3050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özgür Yılmaz
başlat kısmına aygıt yönetici yaz ordan görüntü bağdaştırıcıları sonra NVIDIA olana sağ tıklayıp özelliklere gel ordaki sürümü NVIDIANIN sitesinden kontrol et ayrıca craftrise launchere birazdaha ram vermeyi dene 16ysa 14 veya 12 ram ver craftrise zaten problemli bi launcher tlegacy veya tlauncherda da aynı mı sorun ?
denemedim fakat oyunlarda kasıyor acaba mining virüsü bulaşmış olabilirmi?

Hafiye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğitcan
denemedim fakat oyunlarda kasıyor acaba mining virüsü bulaşmış olabilirmi?
sanmıyorum öyle olsaydı boşta %70 üstünde çalışırdı diğer launcherlerde böylemi ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşın optifine ile oynuyor olabilir.

Top Bottom