Almadıysa bari zotac alsın.Hocam bende RX 6600 pulse var driver sorunu hiç yaşamadım her oyunmu yağ gibi akıtıyor bence RX 6600 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha almamış
Almadıysa bari zotac alsın.Hocam bende RX 6600 pulse var driver sorunu hiç yaşamadım her oyunmu yağ gibi akıtıyor bence RX 6600 al
daha almamış
5.5Görüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral ya
Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kral
Rx 6600 alın hocam 3050nin içinden geçer.o dediğiniz sorunlar yeni nesil ile nerdeyse kalktı ve fsr 2.0 dlss den daha başarılı benim gözümde.ayrica 3050de o dediğin rtx hissini pek alamazsın AAA oyunlarda ama amd verirBu kart ile birlikte halı hazirimda olan i5/9400f islemcimi kulllanmak istiyorum sizce bir darboğaz olayı vs olurmu gözle görülür bir şekilde![]()
Genelde driver sorunu olmuyor bende 6500xt var ben beta sürümüne girdim yanlışlıkla o zaman genelde sorun yaşadım onun dışında sorun yaşamadım sadece oc yapınca wattman aldım o da sistemi korumak için çok ta sık değil yani artık eskisi kadar kötü değil yaşayacağın sorun kalmadı gibi diyebilirimGörüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral ya
Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kral
6400 TL'ye bu var gözden kaçırdı isen. İlginizi çekerse bakınHocam rtx 2060lar almış başını gitmiş 5900 e bu kartı bulmuşken gidip 10fps vs için uçmak istemiyorum