I5 14600k 5060ti 16gb darboğaz olurmu ?

kanka kasa halledilir ilerde diye düşünüyorum zaten yani fikrinizi sunmanız çok güzel tabikide ama kasa bana göre son planda haksızmıyım zaten kasa olarak şu attığım sistemdeki James Donkey varya kısa geniş kasadan istyiroum genelde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani 7700x yaptım bide5070 taktım 53k oluyor çok mantıklı geldi ama arkadaş kasa konusunda haklı olabilir hava akışı önemli kasa içinde benim için son planda ama ben mardinde yaşıyorum şuan yazın 50 derecelere çıktığı günler oluyor bu da böyle bir kasa için sıkıntı,

kanka şu nasıl işlemciyi ryzen 5 9600x yaparsam çok daha mantıklı gibi
bide kasayı deep cool yaparım daha mantıklı gibi

dostum benim attığım sistemi alıyorsun 7700 x yapıyorsun bütçe yoksa ram 16 gb tek alıyorsun ileride 32 yaparsın onu toplam 50 k ya hallediyorsun mis gibi hava akışlı mis gibi sistem bende mardinliyim aslen oranın sıcağını biliyorum.
kanka iyi hoş diyorsun ama 7500f sıkıntı benim için ben valo cs vs. oynuyorum önceliğim işlemci ağırlıklı işlemciyi 7500f de bıkramam yani

dostum benim attığım sistemi alıyorsun 7700 x yapıyorsun bütçe yoksa ram 16 gb tek alıyorsun ileride 32 yaparsın onu toplam 50 k ya hallediyorsun mis gibi hava akışlı mis gibi sistem bende mardinliyim aslen oranın sıcağını biliyorum.
Tek tek toplamayla 7700x eklendiğinde 6-7k daha pahalıya geliyor hocam yanlış hesaplıyorsun.

Tek tek toplamayla 7700x eklendiğinde 6-7k daha pahalıya geliyor hocam yanlış hesaplıyorsun.
knk şu sisteme ne diyorsun

sisteme r5 960x ve dedepcool kasa eklemeyi düşünüyorum.

knk şu sisteme ne diyorsun

sisteme r5 960x ve dedepcool kasa eklemeyi düşünüyorum.
Hocam sen en iyisi şunu al. Tüm parçaları kaliteli üstüne üstlük sıvı soğutması da var. Ram 32GB

Özelleştirme olarak da 360mm XIGMATEK sıvı soğutma daha ucuz onu seçin. Rami de 53 tl fazla verip 6000mhz CL36 olanı seçin eksiksiz bir sistem olur. 7500F de rekabetçi oyunlarda iyi fps ler veriyor zaten.

Darboğaz olmaz. İstersen 5070ti-9070xt 2k ve ustunde 5080 bile darboğaz yapmaz. ( arka sayfaları okumadım )

Geri