Yardım 3050 vs i5 9400f darboğaz olurmu

Görüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral ya 😔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kral
5.5

Zotac ve gainward tıpa tıp aynı özelliklere sahipler iye biliyorum gainwardin daha tarz durucagini zannediyorum ama zotacin duruşunu hiç beğenmedim fakir işi gibi duruyor

1050ti dan sonra gecicegim kart olucagi için büyük ihtimal monster gibi geliyor bana 😂

Son düzenleme:
Bu kart ile birlikte halı hazirimda olan i5/9400f islemcimi kulllanmak istiyorum sizce bir darboğaz olayı vs olurmu gözle görülür bir şekilde 😔
Rx 6600 alın hocam 3050nin içinden geçer.o dediğiniz sorunlar yeni nesil ile nerdeyse kalktı ve fsr 2.0 dlss den daha başarılı benim gözümde.ayrica 3050de o dediğin rtx hissini pek alamazsın AAA oyunlarda ama amd verir

Görüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral ya 😔

Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kral
Genelde driver sorunu olmuyor bende 6500xt var ben beta sürümüne girdim yanlışlıkla o zaman genelde sorun yaşadım onun dışında sorun yaşamadım sadece oc yapınca wattman aldım o da sistemi korumak için çok ta sık değil yani artık eskisi kadar kötü değil yaşayacağın sorun kalmadı gibi diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,483
Üyeler
184,318
Son üye
mamy1059
Geri