3060 70 fps vermesi normal mi ?

VAYNİ

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar fh4 de 70 fps ultra ayarlarda normal mi oyun testlerinde daha fazla gözüküyor internette işlemci i5 12500h bu arada

arkadaşlar fh4 de 70 fps ultra ayarlarda normal mi oyun testlerinde daha fazla gözüküyor internette işlemci i5 12500h bu arada
Masaüstü ve laptop arasında ciddi performans farkı var sen masaüstü sistemin testine bakiyosan eğer arada fark var kendi laptobunjn testine bak laptopdan laptoba bile performans farklari var watt farkı yüzünden

Masaüstü ve laptop arasında ciddi performans farkı var sen masaüstü sistemin testine bakiyosan eğer arada fark var kendi laptobunjn testine bak laptopdan laptoba bile performans farklari var watt farkı yüzünden
Aynı ekran kartı laptopta farklı masa üstünde farklı fps mi veriyor

aslında tek slot ram bile etkiliyor ama laptopu yeni aldığım için bir sıkıntı olmasından endişeliyim 140w bu arada

Evet mesela masaustundeki 3050nin vrami 8gb olduğu için sorun yaratmiyo ama laptoptakinin vrami 4gb olduğu için sorun yaratiyo yani laptoplar oyun konusunda masaüstü kadar performanslı değiller

aslında tek slot ram bile etkiliyor ama laptopu yeni aldığım için bir sıkıntı olmasından endişeliyim 140w bu arada
Evet ram de etkiliyo mümkünse eğer laptobunuzun modelini yazın YouTube'a ve kendi modelinizin test sonuçlarıyla karşılaştırın

işlemcimiz aynı ekran kartım 3050ti , 70-95 arası alıyorum 8gb ram ile

ekran kartı kaç w hiç bilmiyorum alırken de bakmadım, pek şey yapmıyor beni maxQ veya p artık VRAM 4

Laptoplardaki ekran kartları mobil ekran kartı olarak geçer, %35 civarında daha düşük performans verir.

ekran kartı kaç w hiç bilmiyorum alırken de bakmadım, pek şey yapmıyor beni maxQ veya p artık VRAM 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-58-55rh.html laptop bu arkadaşlar yorumu size bıraktım. oyun testinide bulamadım internette.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcimiz aynı ekran kartım 3050ti , 70-95 arası alıyorum 8gb ram ile
hocam sizinki laptop muydı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,455
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways