3060 bu fiyata iyi mi? ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata iyi midir? ve mining yapılmadığını nasıl anlayabilirşi ?
Daha ucuzları var bu fiyat pahalı bence. Ayrıca şöyle bir yoruım yapılmış:

''Ürünün satış ekranında açıklamasında ve özelliklerinde hiçbir şekilde LHR yazı olmamasına rağmen gelen ürüde LHR dir yazıyor. V2 ürünlerin LHR olduğu anlamını taşıyormuş . Faturada olduğu gibi satış ekranındada bu ibarenin belirtilmesi gerek . V2 ibaresinin ne olduğunu bilmeden Lhr yoktur olarak alan biri olarak süprizle karşılaştım . LHR yazan ürünler zaten 500-1000 tl daha uygun .Lhr yazmadığı için daha LHR siz ürün sanıp daha yüksek fiyata satın aldım''

bu fiyata iyi midir? ve mining yapılmadığını nasıl anlayabilirşi ?
Kaçırma hocam evi arabayı sat al, napacan gigabyte'ı alacaksan ya asus yada dragon blood dan yapılma msi alacaksın gaming rgb aga...

Kaçırma hocam evi arabayı sat al, napacan gigabyte'ı alacaksan ya asus yada dragon blood dan yapılma msi alacaksın gaming rgb aga...
Bu fiyata 3060ti var hocam Inno3D ve Zotac'ın

3060 a 10 k verilmemeli, hata eder pişman olursun dostum.

3060 kullanan biri olarak bu fiyatların verilmemesi taraftarıyım. 9kya ikinci elde çok daha iyi kartlar bulursun.

3060 kullanan biri olarak bu fiyatların verilmemesi taraftarıyım. 9kya ikinci elde çok daha iyi kartlar bulursun.
2. eli bırak sıfırda bile 3060ti var

0 ürün de nasıl mining yapacaklar
Bazı ürünleri sıfır adı altında miningden çıkartıp satma olayları olabiliyor trendyolda 1 2 defa karşılaştım.

8 k ya geçen 6900 XT vardı xd

2. eli bırak sıfırda bile 3060ti var

Bazı ürünleri sıfır adı altında miningden çıkartıp satma olayları olabiliyor trendyolda 1 2 defa karşılaştım.
Kutusu açık ürünü teslim almazsın zaten

8 k ya geçen 6900 XT vardı xd

Kutusu açık ürünü teslim almazsın zaten
Öyle deme puşt herifler öyle bir yapıyor ki sıfır gibi oluyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,818
Üyeler
189,328