3060 LI MONSTER HAKKINDA

Adamın attığı tulpar yalnız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4-5 yıl civarı götürür
Aynı kasaya sahip. Malzemelerin de %99u aynı
Tulpar t 20.2yi aldık abime oradan biliyorum.

Makaleni okudum çok teşekkür ederim abin 20.2 den memnun mu bir sorun yaşadı mı ? onunki nasıl
Sorun yaşamadı çok şükür. Bir sıkıntısı yok 9 ay kadar oldu neredeyse.

Thin kasaların ısınma sorunu var diye biliyorum yanlış olabilirim. Fan çıkışları sorunluydu sanki bir tekrar bakmam lazım @Techno08

Thin kasaların ısınma sorunu var diye biliyorum yanlış olabilirim. Fan çıkışları sorunluydu sanki bir tekrar bakmam lazım @Techno08
Birebir aynı model değil ama thin kasayı Pc hocası incelemiş. Sıcaklık değerleri bu şekilde.
Screenshot_2021-05-30-00-41-22-950_com.vanced.android.youtube.jpg

13 Bin bandında başka pc önerilerinizide bekliyorum tabii ki 3060 lı

kullanıcılar gf serisinden ısınma sorunu yaşadığını belirtiyorlar

kullanıcılar gf serisinden ısınma sorunu yaşadığını belirtiyorlar

Hocam size zahmet bilginiz var ise şu 3 ünü kıyaslayabilir misiniz biraz detaylı benim için

Isınmayan laptop yoktur bu arada.

Isınma sorunu varmış upps ama bence kolay çözülür
Evet videonun devamında işlemciye yük bindiren valorantta max 88.5 dereceyi görüyormuş. Yinede bu fiyata monster, gamegaraj almaktan iyidir.
Screenshot_2021-05-30-01-22-02-105_com.vanced.android.youtube.jpg

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/

Bu pc nasıl sizce ? önerileriniz iyi yanları kötü yanları.. Yorumlarınızı bekliyorum
dostum ben bir monster kullanıcısı olarak söylüyorum daha önceden acer nitro serisi lenovo gibi markalar kullandım monster almaya önyargılı bakmıştım herkes şikayet ediyor diye ama öyle bişey yok ben abra serisi kullanıyorum 3 aydır cidden aralarında en güzel performansı veren laptop oldu zaten ilk 1 ay koşulsuz iade garantisi var beğenmezsen iade edersin

dostum ben bir monster kullanıcısı olarak söylüyorum daha önceden acer nitro serisi lenovo gibi markalar kullandım monster almaya önyargılı bakmıştım herkes şikayet ediyor diye ama öyle bişey yok ben abra serisi kullanıyorum 3 aydır cidden aralarında en güzel performansı veren laptop oldu zaten ilk 1 ay koşulsuz iade garantisi var beğenmezsen iade edersin
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım bunu bilmiyordum

Evet videonun devamında işlemciye yük bindiren valorantta max 88.5 dereceyi görüyormuş. Yinede bu fiyata monster, gamegaraj almaktan iyidir.
Alıntıyı görüntüle
evet bunu bende gördüm aşırı ısınıyor bazı noktalarda

Monsterda ısınma sorunu var mı kendin yaşadın mı ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri