hocam eski driveri silipmi kurucaz üstüneyükledim ve şuan 39-41 arası mh veriyor oc yapmadan Alıntıyı görüntüle
hocam eski driveri silipmi kurucaz üstüneyükledim ve şuan 39-41 arası mh veriyor oc yapmadan Alıntıyı görüntüle
overclock ayarı vereyim mi ister misin ?yükledim ve şuan 39-41 arası mh veriyor oc yapmadan Alıntıyı görüntüle
hiç bir şey silmedim direk yükledim ben kurdum açtım böyle olduhocam eski driveri silipmi kurucaz üstüne
verirsen sevinirimoverclock ayarı vereyim mi ister misin ?
anlattığım gibi yap silmene gerek yokhocam eski driveri silipmi kurucaz üstüne
power limit %85hiç bir şey silmedim direk yükledim ben kurdum açtım böyle oldu
verirsen sevinirim
afiet olsn kardeşmyükledim ve şuan 39-41 arası mh veriyor oc yapmadan Alıntıyı görüntüle
anlattığım gibi yap silmene gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
po
power limit %85
temp limit 77
coreclock
memory clock 1300
fan 65
bunları kendine göre değiştir azalt arttır ortalama söyledim. sonuçları göstersene senin cihazın
gerek yok . gerisi normal nasıl mining yapıyorsan öyle mining yapmaya devam edeceksin . ben 2minrs kullanmadım hiç o yüzden bir şey diyemiyorum . kaça çıktı mh görüntüsü var mısenin yaptığın gibi yaptım son olarak kaç eth kazandığımı nerden öğrenebilirim ben phoenixminer kullanıyorum eth 2miners açtım sadece cüzdan kodunu değiştirdim farklı bir şey yapmama gerek var mı
güncel ayarlarım bu şekildesenin yaptığın gibi yaptım son olarak kaç eth kazandığımı nerden öğrenebilirim ben phoenixminer kullanıyorum eth 2miners açtım sadece cüzdan kodunu değiştirdim farklı bir şey yapmama gerek var mı
çok iyi bol kazançlargüncel ayarlarım bu şekildeAlıntıyı görüntüle
ama 160w çekiyor bunu nasıl indirebilirimçok iyi bol kazançlar