- Bütçe
- 25000
Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama nasıl toplayacağım bilmiyorum bilgisayar bilgisi iyi olan varsa yazabilirmi ekran kartını 2. El alıcam ama kasaya uyarmı bilmiyorum bunları bilen biri varsa lütfen yazsın
Kasam yok sıfırdan toplayacağım. Bilgisayar ile çok fazla bilgin varsa whatsapp konuşalımHangi oyunları oynuyorsunuz?
Amd ekran kartı almıcam
Genelde hep 4060 8gb hazır sistemleri var ben 3060 ti 3070 3080 ekran kartları istiyorum öyle hazır sistem yok galibaTek tek toplamak yerine uyguna hazır sistemler satılıyor. Onları tercih edebilirsiniz.
25 bine anca 4060 alınır ki o da düşük model olurAmd ekran kartı almıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde hep 4060 8gb hazır sistemleri var ben 3060 ti 3070 3080 ekran kartları istiyorum öyle hazır sistem yok galiba
benim sorum ekran kartı alıcam ama kasaya uyarmı.Bana bilgisayardan anlayan biri varsa whatsappdan konuşalım dedim ekran kartı önerisi istemiyorum25 bine anca 4060 alınır ki o da düşük model olur
Kasanın modelini ve ekran kartının modelini atın yardımcı olayımbenim sorum ekran kartı alıcam ama kasaya uyarmı.Bana bilgisayardan anlayan biri varsa whatsappdan konuşalım dedim ekran kartı önerisi istemiyorum
ekran kartını sıfır intel b580 alıp geri kalanı kendiniz toplayarak ddr5 sistem çıkarırsınızArkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama nasıl toplayacağım bilmiyorum bilgisayar bilgisi iyi olan varsa yazabilirmi ekran kartını 2. El alıcam ama kasaya uyarmı bilmiyorum bunları bilen biri varsa lütfen yazsın