Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,761
Şuan mining için kart alacak birini bulmak zor. Mining gelirleri rezil düzeyde ve yazın tamamen bitecek. Maks 10-11K eder diye düşünüyorum.Ciddi cevap bekliyorum, piyasayı bilmiyorum işim acele değil. 20K'ya alıcı bulma imkanım var mıdır ?
@Sllent hocam tok müşteri ile 20k'dan kapatmam mümkün mü sizce ?
Ciddi cevap bekliyorum, piyasayı bilmiyorum işim acele değil. 20K'ya alıcı bulma imkanım var mıdır ?
Hayır
Şuan mining için kart alacak birini bulmak zor. Mining gelirleri rezil düzeyde ve yazın tamamen bitecek. Maks 10-11K eder diye düşünüyorum.
Piyasası bu civarlarda
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Asus Rtx 3060 Dual V1 LHRSİZ 50 mh - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 992187398
Asus Rtx 3060 Dual V1 LHRSİZ 50 mh - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
lhr'siz ler 11k'ya satılıyor.
Enayi çok ya, ya tutarsa düşüncesiyle çıkıcam yolaAynen kardeşim araba takası bile yapabilirsin beklersen.
6900xt takas olur.30K ya ben alırım
20K ya sıfır 3080 alınıyor bu aradaEnayi çok ya, ya tutarsa düşüncesiyle çıkıcam yola
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6900xt takas olur.
Hocam sıfır RTX 3060 zaten o kadar para değil. Alacak adam kafayı sıyırmış olmalı.Ciddi cevap bekliyorum, piyasayı bilmiyorum işim acele değil. 20K'ya alıcı bulma imkanım var mıdır ?
uslu bir çocuk olursan bir gün şirinleri bile görebilirsinBakalım ya buluruz birini