3060ti Galakuro - 8400tl // BİTTİ

Çok iyi fiyat. 6k’ya da sistem düzseniz oldu mu 14,4K’da 3060Ti sistem.

İyiymiş bir türlü cesaret edemiyorum yurt dışından alışverişe garanti olayı gözümü korkutuyor fiyat çok iyi emme 💪

Bitti ama almak isteyen yakın takip ederse illa ki yakalar. Sabahtan beri sürekli stok giriyorlar bu modele, sipariş iptali vs. yapan da olur. Alanlar güle güle kullansın. Muhtemelen kur farkı vs. fiyat biraz daha artar ama her türlü güzel rakam.

İyiymiş bir türlü cesaret edemiyorum yurt dışından alışverişe garanti olayı gözümü korkutuyor fiyat çok iyi emme 💪
Jp'de garanti yok ama Amazon'un Avrupa'daki sitelerinden alırsan garanti var ve TR'den daha iyi. TR'de garanti berbat zaten. Özellikle ekran kartlarının fiyatları arttığı için tamiri mümkün olan ürünleri bile iade kesip çökmeye çalışıyorlar.

Bende takip ediyorum sabahtan beri bu sefer stok fazlaydı 4 tane alabildim

Neden böyleyiz ya bizim millet kadar saf ama bir okadar da çakal bir millet yok yav 😔

Hocam 1 den fazla satın almaya izin vermiyor.
Eminmisin
1636875018135.png

Aynı anda mı miktarı 4 seçip aldınız?
Ben bir ara yanlışlıkla aynı ürünü tekrar almayı denedim, daha önce satın aldınız diye uyarı verdi.
Ürüne özel miydi acaba?
Yok tek tek aldım birini onayladım sonra diğerini aldım gtx 1660 ta kapanmıştı ama senin dediğin gibi ikinciyi alamamıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anda mı miktarı 4 seçip aldınız?
Ben bir ara yanlışlıkla aynı ürünü tekrar almayı denedim, daha önce satın aldınız diye uyarı verdi.
Ürüne özel miydi acaba?
Bundan da tam emin değilim. Dediğin gibi 1 tane gönderip diğer siparişi iptal edebilirler hızlı aldım çünkü

Hayırlı olsun güzel fiyat.

Geri