3060ti sistem vs 3070ti sistem

99unes

80+
Reaksiyon skoru
22
dostlar iki tane sistem buldum biri 3060ti parçaları fln kaliteli diğeride 3070ti neredeyse aynı para markaları daha düşük geldi bana bi bakıp fikir belirtebilicek varsa yardımcı olursa sevinirim
3060ti

3070ti

dostlar iki tane sistem buldum biri 3060ti parçaları fln kaliteli diğeride 3070ti neredeyse aynı para markaları daha düşük geldi bana bi bakıp fikir belirtebilicek varsa yardımcı olursa sevinirim
3060ti

3070ti
kesiniklen 3070 Tİ sistem cok daha ıyı parçalarda guzel

8 GB ekran kartı sıkıntı çıkarır tavsiye etmem. RX 6800 sistem veya biraz daha para ekleyerek RTX 4070 bakabilirsin.

3060ti

3070ti
Bence acele etme hocam. Kampanyalı sistemlerden bekle. Mugello olan sistem 2 gün önce 18K'ydı. Dolar kurundan nasibini aldı.

Bence acele etme hocam. Kampanyalı sistemlerden bekle. Mugello olan sistem 2 gün önce 18K'ydı. Dolar kurundan nasibini aldı.
hocam gerçekten bıktım elimdeki bilgisayar 15yıllık sabah akşam counter 1.5 1.6 takılıyorum aceleci davranıyorum o yüzden.Kampanyalı sistemlerin ne zaman geliceği belli olmaz son şans gaming gecesini bekliyicem olmazsa alıcam direkt

hocam gerçekten bıktım elimdeki bilgisayar 15yıllık sabah akşam counter 1.5 1.6 takılıyorum aceleci davranıyorum o yüzden.Kampanyalı sistemlerin ne zaman geliceği belli olmaz son şans gaming gecesini bekliyicem olmazsa alıcam direkt
Valla şuan müsait değilim olsam biraz araştırır henüz kurdan etkilenmemiş bir sistem bulmaya çalışırdım.

ve mugello dün 19k idi alıcaktım onu hatta her şey hazırdı birkaç şeyden dolayı bugüne bırakmıştım hatamı ettim doğrumu yaptım emin değilim hala :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8 GB ekran kartı sıkıntı çıkarır tavsiye etmem. RX 6800 sistem veya biraz daha para ekleyerek RTX 4070 bakabilirsin.
öyle fazla oyun oynayan biri değilim csgo valo fln açsın oynatsın yeter onun dışında yeni nesil oyunlara pek meraklı değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla şuan müsait değilim olsam biraz araştırır henüz kurdan etkilenmemiş bir sistem bulmaya çalışırdım.
sorun değil hocam sanırım sen kısacası bekle diyorsun. ama bekledikçe dahada artıyor fiyatlar bütcemide öyle yükseltme gibi bi şansımda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,260
Üyeler
192,664
Son üye
efeaslan22
Geri