19kya göre alttaki daha iyi benceAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
!!!!!!!TEKNOHAYAT OLAN SİSTEME PSUYU DAHİL ETMEYİN KENDİ PSU KALMADIĞI İÇİN ÖYLESİNE EKLEDİM. YANİ FİYATI 18999 ONA GÖRE KARŞILAŞTIRABİLİR MİSİNİZ?
BİR DE BU KATEGORİDE DAHA İYİ DEDİĞİNİZ VARSA ATIN
İtopyadakinin ekran kartı tuf 3 fanlı ve 750W güç kaynağı var , ssd ile ram ileride daha kaliteli bir marka ile değiştirilebilir bence19kya göre alttaki daha iyi bence
Ayrıca 12400f işlemci r5 5600'den daha iyi yani alttakini 19kya almak daha mantıklı bir seçim olurİtopyadakinin ekran kartı tuf 3 fanlı ve 750W güç kaynağı var , ssd ile ram ileride daha kaliteli bir marka ile değiştirilebilir bence
b550 hangi modeli asus prime falansa alttakini al geç değmez1658 fark mantıklı mı ?
bana da öylee geliyor ama kasaya pahalı diyenler vardı bundan daha iyisini bulamadımİtopyadakinin ekran kartı tuf 3 fanlı ve 750W güç kaynağı var , ssd ile ram ileride daha kaliteli bir marka ile değiştirilebilir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 12400f işlemci r5 5600'den daha iyi yani alttakini 19kya almak daha mantıklı bir seçim olur
ASUS TUF GAMING B550M-E 4866MHz(OC) Soket AM4 DDR4 RGB M.2 mATX Anakartb550 hangi modeli asus prime falansa alttakini al geç değmez
işlemci soğutucu gerektirir mi acaba çok hakim değilim de. bir de darboğaz falan olmaz değil mi?İtopyadakinin ekran kartı tuf 3 fanlı ve 750W güç kaynağı var , ssd ile ram ileride daha kaliteli bir marka ile değiştirilebilir bence
Ayrıca 12400f işlemci r5 5600'den daha iyi yani alttakini 19kya almak daha mantıklı bir seçim olur
eğer nvidia şart değilse https://www.itopya.com/efe-uygac-sh...rx-6750-xt-oc-argb-12gb16gb-ddr4500gb-_h16454 buna bakabilirsinbana da öylee geliyor ama kasaya pahalı diyenler vardı bundan daha iyisini bulamadım
ASUS TUF GAMING B550M-E 4866MHz(OC) Soket AM4 DDR4 RGB M.2 mATX Anakart
işlemci soğutucu gerektirir mi acaba çok hakim değilim de. bir de darboğaz falan olmaz değil mi?
bunu da gördüm de nvidia istiyorum ya sorunsuz çalışsıneğer nvidia şart değilse https://www.itopya.com/efe-uygac-sh...rx-6750-xt-oc-argb-12gb16gb-ddr4500gb-_h16454 buna bakabilirsin