O zaman en ucuz şekilde toplamaya çalışayım. Birazdan atarım.Bütçe artar dedim ya
Benim geliş fiyatına alacağımı unuttun sanırım dostum sen topla bir şeyler ben site üzerinden bileşenleri kontrol ederim var mı yok mu sana atarım olmaz mı?O zaman en ucuz şekilde toplamaya çalışayım. Birazdan atarım.
Tamamdır. O zaman b650 anakartları atabilir misin?Benim geliş fiyatına alacağımı unuttun sanırım dostum sen topla bir şeyler ben site üzerinden bileşenleri kontrol ederim var mı yok mu sana atarım olmaz mı?
1. foto
Bunlar mevcut hocam sizce hangisini tercih edelimbenim düşüncem 7600x işlemcili + b650m anakart + 32 gb cl 32 ddr5 ram + 850w gold psu + 1 Tb M2 Ssd + Hava akışı güzel bir önü mesh kasa lakin en uygun toplayınca bile 15k üstüne çıkıyor tabi sana geliş fiyatı önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. foto
İçlerinden kesinlikle 1. 7600 yada 7600x'e bak. Arada ki fiyat farkı azsa ya da 7600x ucuzsa 7600x al yoksa 7600.
burda ddr5 işlemci yok 7000 serisi lazım yokmuBunlar mevcut hocam sizce hangisini tercih edelim
Alıntıyı görüntüle
Bunlar am4 soket. Bu anakarta uymaz.Bunlar mevcut hocam sizce hangisini tercih edelim
Alıntıyı görüntüle
daha uygun yollusu yok sanırım i5 ? 13700f olabilir güncel bunların arasında 1 tane var ama göremiyorum sadece i5 gözüküyor