3070 Ti Marka Önerisi

3070 ti hangi marka sizce daha iyi ?

• Oy kullanan toplam üye
    33

Er2434

80+
Reaksiyon skoru
0
Son zamanlarda gelen indirimlerle kafamda 3070 ti neden bu kadar ucuzladı sorusu oluştu. Bazı sitelerde neredeyse 3070 ile aynı fiyatta. 3070 ti almayı düşünüyorum fakat evga ftw ultra mı yoksa Asus tuf oc mu kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de 12400 f darboğaz yapar mı ?

Son zamanlarda gelen indirimlerle kafamda 3070 ti neden bu kadar ucuzladı sorusu oluştu. Bazı sitelerde neredeyse 3070 ile aynı fiyatta. 3070 ti almayı düşünüyorum fakat evga ftw ultra mı yoksa Asus tuf oc mu kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de 12400 f darboğaz yapar mı ?
asus un tuf serisi ısınıyor diyolar (bazı yerlerde ama bence çok değil) ama hangisi ucuzsa onu alırdım ikiside güzel

EVGA fav ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ikiside tepe modellerdir ama evganın görüntüsü efsanedir

Normalde TUF derim ama karşısına koyduğun model daha iyi, Evga da Nvidia tarafında çok sağlam bir marka. Ben Evga diyorum 😀

Hangisi uygunsa onu al dostum. 2'si de üzmez. 2022'de güzide ülkemizde giriş-orta seviye kartların tek fanlı modellerine şükrediyoruz. Oylamaya koyduğu modeller lüks kaçar bize 😄.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,114
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri